Arvostelun pitäisi tulla tähän

Inblu » Katso kaikki Inblu-tuotteet

Inblu sandaalit -musta koot 36-42

Naisten sandaalit Inblu. Edullinen sandaali arkikäyttöön. Hyvä säätövarat sekä irroitettavat pohjalliset. Pituuden puolesta ota yksi koko yleisimmin käyttämääsi kokoa pienempi koko.

39,00 

  • Tuotekoodi: 1315
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Sandaalit on valmistettu synteettisetä materiaalista, vuorit on synteettistä materiaalia ja sisäpohja nahkaa. Ulkopohja kumia. Kaikki kolme remmiä säätyy tarralla. Pohjalliset ovat irroitettavissa eli voit näissä sandaaleissa käyttää yksilöllisiä pohjallisia. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Pohja on kuitenkin notkea ja kengällä on mukava kävellä. Lestilaajuus H eli peruslestiä  reilumpi ja sopii tilaa vaativaan jalkaan säätöjen ansiosta. Pituuden puolesta ota yksi koko normaalia kokoasi pienempi koko. Sovitusjalkaan koko 39 oli hyvä pituuden puolesta, mutta hiukan reilu leveydestä. Remmejä kiristämällä sai ylimääräisen leveyden pois. Tämä sandaali sopii vapaa-ajan käyttöön, kotikengäksi sekä kevyeen käyttöön töissä esim. istumatyössä. Emme suosittele tätä pääasialliseksi työkengäksi raskaaseen työhön esim. seisomatyöläiselle.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €