Arvostelun pitäisi tulla tähän

Fly Flot » Katso kaikki Fly Flot-tuotteet

Fly Flot työkengät- musta stretch koot 35-42

Fly Flot stretch hollanikas työhön. Pehmeä ja kevyt. Joustaa mukavasti, mikäli sinulla on esim. vaivasenluita. Venyvä takaremmi.

65,00 

  • Tuotekoodi: 1083
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu lycrasta/neopreenistä, vuorit tekstiiliä, sisäpohja nahkaa ja ulkopohja kumia.  Sisäpohja anatomisesti muotoiltu. Kannan korkeus n. 3,5 cm ja päkiän alla pohjaa n. 1,5cm. Lestilaajuus H, eli tilava. Pituus vastaa kokoaan eli voit ottaa yleisimmin käyttämäsi koon. Kenkä on erittäin joustava ja tämän vuoksi sopii monen malliseen jalkaan. Sivuilla pehmikkeet, eli ei hankaa myöskään vaivasenluita.  Sopii hyvin työkengäksi.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €