-50%

Fly Flot » Katso kaikki Fly Flot-tuotteet

Fly Flot kävelykengät -punainen kukkakuosi koot 36-41

Tuotekoodi: 1222

34,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 34,50 .

Fly Flot pehmoiset kävelykengät kukkakuosilla. Irroitettavat MemeoryFoam pohjallliset. Rei’itetty päällinen on ilmavan tuntuinen jalassa.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Fly Flot pehmoiset kävelykengät hasukalla kukkakuosilla. Irroitettavat MemeoryFoam pohjallliset! Rei’itetty päällinen on ilmavan tuntuinen jalassa!
Kengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilalajuus G+ eli peruslestiä hiukan tilavampi. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Pohjalliset ovat irroitettavat eli voit halutessasi käyttää omia pohjallisiasi.  Päällisessä on tilaa antava leikkaus, mikä antaa vielä lisää käyttömukavuutta. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Lesti on sen verran tilava, että  kenkä tuntui mukavalta myös bambusukalla. Mukava käyttää myös ilman sukkia tai ihan ohuella sukalla. Pituuden puolesta ota se koko, mitä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €