Arvostelun pitäisi tulla tähän

Chantana » Katso kaikki Chantana-tuotteet

Chantana avokkaat ristiremmi- musta nahka koot 34-44

Chantana avokkaat, käyvät myös tanssilattilalle. Siro, matalahko kanta ja pehmustettu sisäpohja. Tilavahko lesti, mikä käy useimmille.

99,00 

  • Tuotekoodi: 1078
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja soveltuu myös tanssimiseen. Ei tosin ole niin liukas, etteikö soveltuisi myös juhla- tai arkikäyttöön esim. toimistoon. Lestilaajuus G(+) mikä käy useimmille. Kannan korkeus on n. 4 cm. Pehmustettu sisäpohja antaa käyttömukavuutta, kun kengät ovat jalassa pitkän päivän. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Pituus vastaa siis kokoaan ja kannattaa ottaa juuri se koko, mitä pikkukengissä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä nahalle sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €