-50%

Chantana » Katso kaikki Chantana-tuotteet

Chantana avokkaat -mustaa mikromokkaa koot 36-44

Tuotekoodi: 1139

39,50 

Chantana avokkaat mustaa mikromokkaa. Pehmeä materiaali ja tiava H-lesti. Kannan korkeus on n. 5,5 cm. Pehmustettu sisäpohja.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Juhlakengät on valmistettu tekstiilistä (mikromokka), vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja soveltuu myös tanssimiseen. Lestilaajuus tilavahko H, mikä käy useimmille. Päällinen on aaltoreunainen, mikä antaa istuvuutta sekä näyttää nätiltä. Pehmustettu sisäpohja. Jaksat näillä koko päivän. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva, mutta leveyttä oli liikaa. Tämä ei ole perus G-lestisen tai kapeamman jalan kenkä, vaan on parhaimmillaan hiukan enemmän tilaa vaativassa jalassa. Tarvittaessa voi tilavuutta pienentää käyttämällä päkiäpohjallisia.
Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Pohkeen paksuus leveimmältä kohdalta on 39 cm (M). Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää.  Hoida pintaa suojasuihkeella ja mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä. harjaa kuiva pinta mokkaharjalla ja laita lisää suojasuihketta. HUOM! Muista sovittaa aina sen vahvuisella sukalla, millä pääsääntöisesti kenkiä käytät. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €