-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Caprice » Katso kaikki Caprice-tuotteet

Caprice balleriinat nahkaa -musta koot 36-41

Caprice klassiset balleriinat juhliin tai vaikka siistiksi työkengäksi. Nahkaa. Irroitettavat pohjalliset. Perus G-lesti. Ota se koko, mitä yleisimmin käytät.

Säästä 50% 29,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 29,50 .

  • Tuotekoodi: 1216
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Balleriinat on valmistettu nahasta, kiiltävät osat synteettistä materiaalia. Vuorit synteettistä materiaalia ja sisäpohja nahkaa. Ulkopohja kumia. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Pohjalliset pois ottamalla saa reilusti lisätilaa ja silloin laajuus on H eli tilava. Kannan korkeus on n. 1 cm. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Itselläni harvoin pytyy remmittömät balleriinat jalassa, vann kanta nousee helposti pois kantakapista. Näissä pysyi kantapää hyvin paikoillaan ja balleriina tuntui mukavalta jalassa. Pituuden puolesta kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Käytä suojasuihketta, niin kenkä pysyy puhtaana pidempään.  Mikäli kengät kastuvat, kuivata huoneenlämmössä.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €