Arvostelun pitäisi tulla tähän

Arcopedico » Katso kaikki Arcopedico-tuotteet

Arcopedico R7 avokkaat- musta koot 35-42

Arcopedico avokkaat R7 musta. Sopiva avokas vaikka tarjoilija työkengäksi. Pysyy hyvin jalassa. Holvituettu, pehmeä ja tilava.

99,00 

  • Tuotekoodi: 1067
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistetttu teknisestä Lytech-materiaalista, vuoret on kangasta ja ulkopohja joustavaa tr-kumia. Irroitettavat sisäpohjat ja hyvä holvikaarituenta. Kannan korkeus on n. 5 cm ja pitävän pohjan paksuus päkiän kohdalla on n. 1,5 cm. Lestilaajuus H ja koska materiaali joustaa, reunat eivät paina leveämmässäkään jalassa. Remmin ansiosta kenkä pysyy hyvin tukevasti jalassa, myös kapeammassa jalassa. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Vastaa siis kokoaan ja kannattaakin ottaa se koko, mitä kengistä yleisimmin käyttää. Pyyhi liat pois kostealla rievulla ja kastuessa kuivata huoneenlämmössä. Tämä Arcopedico ei ole vegaaninen. Kengän remmissä on nahkaa

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä nahalle sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. Tätä kenkää ei saa pestä.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €