Arvostelun pitäisi tulla tähän

Arcopedico » Katso kaikki Arcopedico-tuotteet

Arcopedico Palma nilkkurit -musta koot 35-42

Arcopedico Palma naisten nilkkurit ovat kevyet ja mukavat kengät syksyyn tai muutoin lauhoille keleille. Ohutvuorisena sopii myös työkengäksi.

129,00 

  • Tuotekoodi: 1072
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on kengät on valmistettu pehmeästä Lytech-materiaalista, vuorit ovat Dry Fit materiaalia, mikä tekee kengästä hiostamattoman. Myös sisäpohja on hiostamaton (huomioi sukan materiaali. Älä käytä puuvillaa). Ulkopohja kumia. Kengässä on Arch Support eli kaksoisholvituenta. Kannan korkeus on n.3 cm ja pohjan paksuus päkiän ala on n. 2 cm. Varren korkeus takasaumasta on n. 7 cm. Irroitettavat pehmeät pohjalliset. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Mikäli olet käyttänyt Arcopedicolta esim. L18 mallia, käy tämä lestiltään sinulle. Sisäsyrjällä vetoketju ja nauhoilla voi säätää rintavuutta. Avaa nauhat ensimmäisellä sovituksella auki alas asti, laita vetoketju kiinni ja vasta sitten kiristä nauhat. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva kaikin puolin. Pituuden puolesta kannattaakin ottaa se koko, mitä kengistä yleisimmin käytät. 
Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä tekstiilille sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €