Arcopedico » Katso kaikki Arcopedico-tuotteet

Arcopedico Luka -musta koot 35-42

Tuotekoodi: 1070

95,00 

Arcopedico Luka avokas. Pehmeää Lytec materiaalia. Askelta vaimentava kiilakanta. Päällisen reuna joustaa hyvin eikä paina. Kaksoisholvituenta.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Avokkaat on valmistettu Lytec-erikoismateriaalista mikä on 15 kertaa vahvempaa kuin saman vahvuinen nahka, joustaa hyvin eikä hiota (älä käytä puuvillasukkia). Vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 4,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,3 cm. Irroitettavat sisäpohjat. Lestilaajuus H mikä käy myös tilaa vaativaan jalkaan. Materiaali joustaa todella hyvin. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva, leveydestä pikkuisen reilu. Pituus vastaa kokoaan, kannattaa ottaa se yleisimmin käyttämäsi pikkukenkäkoko.  Tämä kenkä on vegaaninen eli sisällä mitään eläinperäistä.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Pyyhi liat kostealla rievulla ja mikäli kengät kastuvat, kuivata huoneenlämmössä. Käytä puhtaalle pinnalle suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €