Arvostelun pitäisi tulla tähän

Arcopedico » Katso kaikki Arcopedico-tuotteet

Arcopedico Gaia joustavat tennarit -poltettu oranssi koot 37-42

Arcopedico Gaia on erittäin joustavasta materiaalista valmistetut tennarit, joissa antibakteeriset pohjat. Sopii myös tilaa vaativaan jalkaan.

95,00 

  • Tuotekoodi: 3051
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tennarit on valmistettu joustavasta neuloksesta, mikä on 100% kierrätyskuitua. Sisäpohjalliset ovat irroitettavat ja valmistettu myös kierrätysmateriaalista. Ulkopohjat ovat antibakteeriset, mitkä hylkivät 99% bakteereista sekä viruksista. Vuorit ovat samaa tekstiiliä päällisen kanssa. Lestilaajuus käy perus G-lestiseen jalkaan, mutta yhtälailla myös tilaa vaativaan jalkaan, koska materiaali on niin joustavaa. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Kaksoisholvituenta on voimakas ja pitää jalkasi virkeinä koko päivän. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Kannattaa ottaa siis se koko, mitä yleisimmin kengistä käytät. Nämä joustavat niin hyvin, ettei sinun tarvitse ottaa liian pitkiä kenkiä saadaksesi tarpeeksi tilaa.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Käytä suojasuihketta, niin kenkä pysyy puhtaana pidempään. Nämä voit pestä pyykkikoneessa.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €