Arvostelun pitäisi tulla tähän

Arcopedico » Katso kaikki Arcopedico-tuotteet

Arcopedico Fiord nilkkurit – musta koot 35-42

Arcopedico nilkkurit uutuuspohjalla! Pitävä pohja! Nauhoituksen molemmin puolin vetoketjut. Kenkiin sopivan nastapaketin löydät tuotekoodilla 1423.

149,00 

  • Tuotekoodi: 1073
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nilkkurit on valmistettu pintanahasta, vuorit on aitoa villaa ja irroitettava, lämmin villa-alu sisäpohjalinen ja ulkopohja kumia. Pohja on suomen talveen suunniteltu karkea, pitävä kitkapohja. Pohjaan on myös mahdollista kiinnittää ruuvattavat nastat (8kpl) lisäpidoksi. Nastoja saa marketeista sekä rautakaupoista. Nastat EIVÄT kuulu pakettiin. Ensimmäisellä sovituksella löysytä nauhoja reilusti alas asti, laita vetoketjut kiinni ja vasta sitten kiristä nauhoja. Näin saat rintavuuden sopivaksi. Kun vaihdat sukan vahvuutta, musta silloin säätää nauhoja, jottei vetoketjut joudu liian kovalle rasitukselle. Muutoin kerran nauhat säädettyäsi niihin ei tarvitse koskea, koska vetoketjuilla voit avata ja sulkea päällisen. Lestilaajuus G+, mikä käy useimmille. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Pituus vastaa kokoaan. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva, nauhoilla säätämällä sai rintavuuden sopivaksi. Ota yleisimmin käyttämäsi koko.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä puhtaalle pinnalle kenkärasvaa sekä suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €