-50%

Topman » Katso kaikki Topman-tuotteet

Ajavat nilkkurit nahkaa- musta koot 36-41

Tuotekoodi: 1508

74,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 74,50 .

Siistit nahkanilkkurit, joissa kopisematon kumikanta. Sopii myös virallisempaan pukeutumiseen vaikka toimistotyössä. Upea nilkkuri arkeen ja vaikka “teatterikengäksi”.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kotimaiset nilkkurit on valmistettu nahasta, lämpimät huopavuorit ja ulkopohja kumia. Kumikanta ei juurikaan kopise kävellessä. Kannan korkeus on n. 5,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1 cm. Varren korkeus koosta 40 mitattuna on n. 13,5 cm. Varren korkeus muuttu hiukan, kun koko muuttuu. Sisäsyrjällä vetoketju. Irroitettavat pohjalliset. Lestilaajuus tilava H. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituuden puolesta sopiva. Lestilaajuus oli perus G-lestiseen jalkaan hiukan liian tilava, mutta sen voi korjata paksummalla pohjallisella. Ota siis se koko, mitä kengistä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Pohkeen paksuus leveimmästä kohdasta mitattuna (ohuen farkkulegginsin päältä mitattuna) 38 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on yleensä n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Käytä suojasuihketta ja kenkärasvaa, niin kenkä pysyy puhtaana ja kestää kulutusta pidempään.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €