-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers Go Walk Revolution Ultra Ventured tennari- pinkki

Skechers Go Walk Revolution Ultra Ventured pinkki tennari! Kevyttä ja joustavaa neulosta! Nauhat vain koristeena, ei tarvitse solmia!

Säästä 50% 59,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 59,50 .

  • Tuotekoodi: 1731
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Skechersit on valmistettu tekstiilistä, sisäpuoli tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Pehmeä ja joustava sisäpohja hellii jalkojasi. Materiaali on joustavaa ja ilmavaa. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Nauhat ovat koristeena, mutta ne kannattaa kertaalleen avata, jotta tekstiili joustaisi jalkasi rintavuuden mukaan eikä nauhat vaikeuttaisi kengän jalkaan laittoa. Laita nauhat kiinni, kun kenkä on jalassa.  Älä kiristä liikaa, jotta materiaalille jää joustovaraa. Sitten nauhoja ei tarvitse enää availla. Kengässä ei ole kantakoviketta, joten kenkä istuu jalkaan kuin sukka. Alkuun kannattaa käyttää vaikka kenkälusikkaa, niin kenkä menee helposti jalkaan. Huomioithan, että mikäli kenkä tuntuu alkuun napakalta tilavuudesta, materiaali löystyy käytössä ja napakkuus häviää. Sovitusjalkaan koko 39 oli täydellinen sekä pituudesta että leveydestä. Kannattaa näistäkin Skecherseistä ottaa yksi koko pienempi, kuin normaalisti muista merkeistä käytät. Pituus on hiukan reilua. HUOM! Tämä on selkeästi peruslestisen jalan kenkä, eikä ole parhaimmilaan rintavassa tai muutoin tilaa vaativassa jalassa.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Käytä suojasuihketta, niin lika ei pinty kiini ja puhdistaminen on helpompaa.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €