-50%

Chantana » Katso kaikki Chantana-tuotteet

Chantana avokkaat t-remmi -punainen koot 36-43

Tuotekoodi: 1730

49,50 

Chantana avokkaat suunnitellaan Suomessa! Upea, tanssiinkin soveltuva avokas mustana ja punaisena! Kauniisti muotoiltu t-remmi pitää kengän jalassa kovemmassakin menossa!

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Avokkaat on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja soveltuu myös tanssimiseen. Kaunis myös työkenkänä vaikka toimistossa. Kannan korkeus on n. 5 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Rintavuutta voi säätää t-remmillä. Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva. Sekä pituudesta että leveydestä. Tämä Chantana malli ei sovellu sinulle, jolla on tilaa vaativat jalat (h-lesti tai tilavampi). Materiaali tuntui alkuun napakalta, mutta kun kenkä oli hetken jalassa, alkoi kenkä jo muotoutumaan omaan jalkaan sopivaksi. Nahka on laadukasta ja mutoutuu parilla käyttökerralla.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Rasvaa säännöllisesti laadukaalla kenkärasvalla.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €