Naisten saappaat

Saappaat ovat yksi naisten pukeutumisen peruspilareista, eikä niiden suosio ole laskenut, vaikka saappaita on nähty naisten jaloissa jo satojen vuosien ajan! Valikoimastamme löydät eri tyylisiä ja korkuisia saappaita useilta suosituilta merkeiltä kuten TamarisFuzz ja Vintro. On sanomattakin selvää, että naisten saappaat ovat klassikko ja naisellisuuden tunnusmerkki, jotka pysyvät suosittuna kenkävalintana vuodesta toiseen. Saappaat ovat käytännölliset ja tyylikkäät ja saappaat tuovat halutessasi tuoda särmää jokaiseen asuusi vaivattomasti. Saappaat ovat ehdottomasti parhaimmillaan keväällä, syksyllä ja talvella, sillä ne suojaavat sääriäsi tarpeen tullen kylmältä viimalta, mutta samalla kiinnittävät niihin ansaittua huomiota. Käytännöllisimmät saappaat ovat matalakantaiset ja helposti jalkaan vedettävät, joten mikäli etsit saappailta ehdotonta mukavuutta, valitse kengät sen mukaan. Kun haluat korkojen kopisevan, löytyy saappaista runsaasti myös korollisia ja silti mukavia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlavampiinkin illanviettoihin yhdistettynä mekkoon tai jakkuun! Saappaissa varren korkeus vaihtelee hieman nilkan yläpuolelta aina polven yli, joten saappaiden joukossa on totisesti valinnan varaa! Naisten saappaissa varren tiukkuus on makuasia ja olipa valintasi sitten upeasti jalkojasi myötäilevät korolliset nahkasaappaat tai rennommat bootsit, löydät meiltä molemmat vaihtoehdot. Valikoimissamme on myös useita nyörillisiä saappaita ja nyörien avulla voitkin vaihdella varren tiukkuutta juuri omalle jalallesi sopivaksi! Saappaat valitessasi kannattaa kiinnittää huomiota myös kärjen muotoon ja esimerkiksi teräväkärkiset saappaat sopivat loistavasti naiselliseen tyyliin. Myös saapasvalikoimassa on ilmoilla värien juhlaa, mutta klassiset, mustat saappaat ovat monien kestosuosikki. Pirteät, punaiset tai siniset saappaat tuovat oman säväyksensä esimerkiksi kokomustan asun kanssa, kun taas mustat saappaat toimivat lähes kaiken kanssa! Mikäli oikeanlaisten saappaiden valinta tuottaa ylimääräistä päänvaivaa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi verkkokauppamme chatin kautta. Autamme mielellämme sinua löytämään unelmiesi saappaat!

Miten valita täydelliset naisten saappaat tyyliisi sopiviksi?

Miten valita täydelliset naisten saappaat, jotka sopivat tyyliisi? Markkinoilla on nykyään niin paljon erilaisia naisten saappaita, että voi olla vaikea tietää, mitkä niistä sopivat omaan tyyliisi. Valitsetko klassisen Chelsea-kengän vai jotain hieman särmikkäämpää? Entä kantapään korkeus – stiletto- vai korkokenkä? Kun tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, ei ole ihme, että monet naiset tuntevat olonsa hämmentyneeksi uusia saappaita ostaessaan. Mutta ei hätää, me autamme! Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä siitä, miten voit valita tyyliisi sopivat naisten saappaat. Ennen kaikkea sinun on mietittävä, millaista ilmettä tavoittelet. Haluatko jotain fiksua ja hienostunutta? Vai etsitkö jotain hieman rennompaa? Kun olet päättänyt, minkälaista estetiikkaa tavoittelet, on paljon helpompaa rajata valintojasi. Jos haluat klassisen ilmeen, Chelsea-kengät ovat aina hyvä vaihtoehto. Niitä voi käyttää sekä farkkujen että mekkojen kanssa, mikä tekee niistä uskomattoman monipuoliset. Jos haluat jotain hieman glamourisempaa, valitse yli polven ulottuvat saappaat. Ne sopivat mainiosti minihameiden tai -mekkojen kanssa, mutta muista käyttää niitä itsevarmasti! Korkokorkeuden suhteen on kaksi päävaihtoehtoa: korkokengät ja korkokengät. Stilettokorot ovat loistavia, jos haluat lisätä asuusi glamouria, mutta ne eivät aina ole käytännöllisin valinta. Korkokengät ovat paljon parempi vaihtoehto, jos etsit jotain, jota voit käyttää koko päivän ilman, että jalkasi tappavat sinut! Mieti lopuksi saappaan materiaalia. Nahka on aina ajaton valinta, mutta myös mokkanahka voi näyttää todella tyylikkäältä. Jos haluat jotain hieman erilaista, kokeile samettia tai jopa PVC:tä. Siinä siis parhaat vinkkimme siihen, miten valita tyyliisi sopivat naisten saappaat. Muista ottaa huomioon haluamasi yleisilme ja saappaan käytännöllisyys ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

5 pakollista naisten saappaita syksylle

Kun sää viilenee ja lehdet alkavat vaihtaa väriä, on aika alkaa miettiä syksyn vaatekaappia. Ja mitä vaatekaappi on ilman upeita saappaita (tai kahta… tai kolmea…)? Tässä on viisi pakollista naisten saappaita syksylle: 1. Nilkkasaapas Nilkkurit ovat syksyn peruskamaa, ja niitä voi käyttää melkein minkä tahansa kanssa. Pue ne hameen tai mekon kanssa tai pidä ne rentoina farkkujen tai leggingsien kanssa. Niitä on monenlaisia, joten löydät varmasti makuusi sopivan parin. 2. Polvenkorkuinen saapas Polvenkorkuiset saappaat sopivat täydellisesti niihin koleisiin päiviin, jolloin haluat peittää jalkasi, mutta et halua käyttää housuja. Ne sopivat mainiosti hameiden ja mekkojen kanssa, ja niitä voi käyttää jopa leggingsien tai kapeiden farkkujen päällä. Saatavilla on jälleen monia eri tyylejä, joten valitse omasi! 3. Ratsastussaappaat Ratsastussaappaat ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Ne pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina viileinä kuukausina, ja niitä voi käyttää farkkujen, hameiden tai mekkojen kanssa. Jos sinulla ei vielä ole ratsastussaappaita, nyt on aika investoida niihin! 4. Taistelusaapas Combat-saappaat ovat täydelliset, kun haluat lisätä asuusi hieman särmää. Ne näyttävät hyvältä farkkujen tai leggingsien kanssa, ja ne voi jopa pukea hameen tai mekon kanssa. Jos etsit jotain erilaista kuin tyypillinen nilkkasaapas, kokeile combat bootsia! 5. Lumisaapas Lumisaappaat eivät ehkä ole tämän listan tyylikkäin vaihtoehto, mutta ne ovat ehdottomasti käytännöllisimmät. Jos asut alueella, jossa sataa talvella lunta, lumisaappaat ovat olennainen osa vaatekaappiasi. Ne pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina, kun lämpötilat alkavat laskea!

3 tapaa tyylitellä naisten saappaat tällä kaudella

Saappaat ovat monien naisten syksyn ja talven perusasuste. Ne ovat monipuoliset, ja niitä voi käyttää monenlaisten ulkoasujen kanssa. Tässä on kolme tapaa, joilla voit tyylitellä naisten saappaita tällä kaudella: 1. Laihojen farkkujen kanssa. Skinny-farkut ovat loistava vaihtoehto saappaiden kanssa. Voit pujottaa ne saappaiden sisään tai jättää ne roikkumaan päälle. Tämä look on rento ja tyylikäs samaan aikaan. 2. Mekon tai hameen kanssa. Saappaita voi käyttää myös mekkojen ja hameiden kanssa. Jos ulkona on koleaa, voit yhdistää ne sukkahousujen tai leggingsien kanssa niiden alle. Tämä on loistava tapa lisätä asuun lisälämpöä tyylistä tinkimättä. 3. Shortsien kanssa. Shortseja voi käyttää syksyllä ja talvella, kunhan ne yhdistetään oikeisiin vaatekappaleisiin. Saappaat ovat täydellisiä shortsien kanssa, kun ulkona on kylmä. Voit joko pujottaa shortsit saappaiden sisään tai jättää ne roikkumaan saappaiden päälle. Joka tapauksessa pysyt lämpimänä ja näytät tyylikkäältä.

Perimmäinen opas naisten saappaiden ostamiseen

Mikään ei voita täydellisiä saappaita. Ne saavat sinut tuntemaan itsesi tyylikkääksi, itsevarmaksi ja tyylikkääksi tilaisuudesta riippumatta. Markkinoilla on kuitenkin niin paljon erilaisia tyylejä, materiaaleja ja tuotemerkkejä, että oikean saappasparin löytäminen voi olla pelottava tehtävä – etenkin naisille, joilla on isommat jalat. Oikean saappasparin valinnassa on muutama tärkeä asia, jotka on hyvä pitää mielessä. Ensinnäkin mieti, mihin aiot käyttää niitä. Etsitkö luotettavia mustia nilkkasaappaita, jotka vievät sinut työpöydästä drinkille? Vai tarvitsetko polvisukat, joilla pärjäät talvikuukausina? Kun olet päättänyt, minkä tyyliset saappaat haluat, on aika miettiä materiaalia. Mokka ja nahka ovat aina suosittuja vaihtoehtoja, mutta jos etsit jotain käytännöllisempää (ja edullisempaa), synteettiset materiaalit voivat olla aivan yhtä hyviä. Tyylin ja materiaalin lisäksi on tärkeää varmistaa, että valitsemasi saappaat istuvat hyvin. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se jätetään usein huomiotta – etenkin verkkokauppaostoksilla. Viimeinen asia, jonka haluat, on, että uudet saappaasi ovat liian tiukat tai liian löysät, joten tarkista kokoohjeet ennen ostosten tekemistä. Entä jos et ole varma, minkä koon valitsisit tai ovatko ne mukavat? Lähde liikkeeseen ja sovita niitä ennen ostamista (jos mahdollista). Luota meihin – se on sen arvoista pitkällä aikavälillä! Kun olet löytänyt täydelliset saappaat, on tärkeää huolehtia niistä kunnolla, jotta ne kestävät tulevina kausina (tai jopa vuosina). Nahka- ja mokkakenkiä on käsiteltävä säännöllisesti vettähylkivällä suihkeella ja kermakiillotusaineella – tämä auttaa suojaamaan kenkiä sateelta ja lialta ja pitää ne samalla parhaimman näköisinä. Synteettiset materiaalit, kuten PVC, voidaan tarvittaessa pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Kun kenkiä säilytetään kesäkuukausina (tai muulloin, kun niitä ei käytetä), täytä ne aina hapottomalla pehmopaperilla, jotta ne säilyttävät muotonsa. Nyt kun tiedät kaiken naisten kenkien ostamisesta, on aika aloittaa ostokset! Selaa alaspäin, niin näet parhaat parit, joita markkinoilla on tällä hetkellä…

Kuinka hoitaa naisten saappaita

Olettaen, että haluat vinkkejä naisten saappaiden hoitoon: Saappaat ovat monille naisille ajaton vaatekaapin perusosa. Ne ovat kätevät kylmempinä kuukausina pitämään jalat lämpiminä, ja ne voivat myös lisätä tyyliä mihin tahansa asuun. Saappaiden hoito voi kuitenkin olla hieman hankalaa, varsinkin jos haluat niiden kestävän useita kausia. Tässä on muutamia vinkkejä naisten saappaiden hoitoon: 1. Valitse oikea materiaali Kun valitset saappaita, on tärkeää valita pari, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Nahka on aina hyvä vaihtoehto, sillä se on kestävä ja helppohoitoinen. Mokkanahka on toinen suosittu valinta, mutta sitä voi olla vaikeampi pitää puhtaana. Jos valitset mokkanahkasaappaat, muista käsitellä ne vettä ja tahroja hylkivällä aineella ennen niiden käyttämistä. 2. Älä unohda pohjia Saappaiden pohjat ovat yhtä tärkeitä kuin kengän muut osat. Muista tarkastaa pohjat säännöllisesti ja etsiä kulumisen merkkejä. Jos huomaat halkeamia tai reikiä, vie kenkäsi suutarille tai kenkäkorjaamoon, jotta ne voidaan korjata ennen kuin ne pahenevat. Kannattaa myös investoida kumisaappaanpäällysteisiin, jotka pidentävät kengänpohjien käyttöikää suojaamalla niitä sateelta, lumelta ja suolalta. 3. Pidä ne puhtaina On tärkeää pitää saappaat puhtaina, jos haluat niiden kestävän pitkään. Pyyhi saappaat jokaisen käyttökerran jälkeen kostealla liinalla tai harjaa pois niihin mahdollisesti tarttunut lika tai roskat. Jos ne alkavat näyttää tylsiltä, voit käyttää niihin nahanhoitoainetta tai kiillotusaineita niiden kiillon palauttamiseksi. Kun on aika varastoida saappaat kauden ajaksi, täytä ne sanomalehtipaperilla, jotta ne säilyttävät muotonsa eivätkä saa nahkaan ryppyjä. 4. Säilytä ne oikein Oikea varastointi on avainasemassa, kun haluat pidentää saappaiden käyttöikää. Vältä varastoimasta niitä suorassa auringonvalossa tai kosteissa tiloissa, sillä tämä voi aiheuttaa nahan tai mokkanahan halkeilua tai haalistumista ajan myötä. Jos mahdollista, säilytä saappaita alkuperäisessä laatikossaan tai pölypussissa, jotta ne pysyvät suojassa pölyltä ja muilta tekijöiltä, kun niitä ei käytetä.

Näytetään kaikki 22 tulosta