Naisten kävelykengät, matalat

Näytetään tulokset 1–30 / 122

Erilaiset naisten matalat kävelykengät, ovat tällä hetkellä kovin suosittuja! Kävelykenkiä on monen tyylisiä, värisiä sekä eri lesteillä. Nykyään arkikäytössä myös erilaiset lenkkarit sekä tennarit ovat nyt suosittuja kävelykenkiä. Meiltä löydätkin paljon erilaisia naisten kävelykenkiä koossa 36-45. Parhaat kengät arkikäyttöön ovat usein matalat kävelykengät! Matalakantaisilla kävelykengillä pääsee liikkumaan reippaasti ja turvallisesti, ja ne ovat miellyttävät jalassa tyylikkyyttä unohtamatta! Matalien kävelykenkien valikoimastamme löydät sekä rennot tennarit, nauhattomat kävelykengät sekä esimerkiksi supersuositut Arcopedicot! Muodikkaat ja mukavat kävelykengät sopivat lähes kaikkialle ja käytettäväksi melkein mihin vuoden aikaan vaan. Sillä ei ole merkitystä, kulutatko askeliasi kaupungilla kierrellen vai maalla lempireittejäsi tutkien, sillä kävelykenkien laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon lähes jokaiseen hetkeen! Naisten matalat kävelykengät ovat muuttuneet vuosien saatossa entistä rennommiksi ja arkikäyttöön valitaankin usein matalakantaiset kävelykengät. Jo vuosien ajan suosittuja ja erittäin trendikkäitä kävelykenkiä ovat olleet esimerkiksi erilaiset lenkkarit ja tennarit, joita yhdistelläänkin trendien mukaan mitä erilaisimpien asujen kanssa. On siis totta, että kävelykengät sopivat lähes kaiken kanssa ja esimerkiksi lenkkarityyliset kävelykengät tuovat rentoutta siistimpiinkin asukokonaisuuksiin! Nauhattomat kävelykengät ovat helpot, mutta niissä ei yleensä ole juurikaan säätövaraa. Nauhalliset kävelykengät ovat jalallesi parhaat, koska silloin kengät voi säätää juuri jalkaan sopiviksi. Kävelykengät ovat ilmavia ja monesti myös työkenkinä käytetään nykyään esimerkiksi Skechersin kävelykenkiä tai Arcopedicoja. Kummankin malliston kengät toimivatkin hyvinä kävelykenkinä tilaa vaativille jaloille! Eri mallien lisäksi matalat kävelykengät loistavat useissa eri väreissä sekä mitä villeimmissä kuoseissa! Kenkien mallin lisäksi voit siis säväyttää esimerkiksi muuten neutraalin väristä asuasi värikkäillä tai vaikka leopardikuosilla koristelluilla kävelykengillä. Värikkään asun kanssa taas yksinkertaiset, esimerkiksi mustat kävelykengät voivat toimia juuri parhaiten! Väreillä ja kuoseilla leikittelyn lisäksi myös kävelykenkiä valmistetaan monista eri materiaaleista. Naisten kävelykengät löydät niin nahkaisina kuin myös kevyemmistä ja hengittävämmistä materiaalista valmistettuna, joten oikeanlaisia kävelykenkiä valitessasi kannattaa myös pitää mielessä kenkien käyttötarkoitus. Mikäli sinulla on ongelmia valita juuri sinulle sopivat kävelykengät, ota meihin rohkeasti yhteyttä esimerkiksi chatissa, me autamme mielellämme!

Parhaat kävelykengät naisille

Kysymykseen “Mitkä ovat parhaat kävelykengät naisille?” ei ole olemassa yhden koon vastausta. On kuitenkin olemassa tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät kengästä paremmin kävelyyn sopivan kuin toiset. Jalkaterapeutit sanovat, että mukavuus ja tuki ovat avainasemassa naisten parhaiden kävelykenkien löytämisessä. “Parhaat kävelykengät naisille ovat sellaiset, jotka istuvat hyvin ja tukevat jalkaa kaikista oikeista kohdista. Etsi kenkä, jossa on hyvä jalkaholvituki ja pehmustettu kantapää. Muista myös totutella niihin ennen kuin kävelet niillä pitkiä matkoja.

Kokeilin 6 erilaista kävelykenkäparia ja näin opin siitä

Kokeilin 6 erilaista kävelykenkäparia, ja tämä on se, mitä opin siitä: 1. Ei ole olemassa yhtä täydellistä kävelykenkäparia. Aivan kuten ei ole yhtä täydellistä farkkuparia, täydellinen kävelykenkäpari riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. 2. Kävelykenkien on oltava alusta alkaen mukavat. Sinun ei pitäisi joutua “totuttelemaan niihin”. Jos ne eivät ole alusta alkaen mukavat, ne eivät todennäköisesti ole mukavat lainkaan. 3. Tuki on tärkeää kävelykengässä. Etsi kenkä, jossa on hyvä jalkaholvituki ja pehmustettu kantapää. Tämä auttaa ehkäisemään kipuja jaloissa, nilkoissa ja polvissa. 4. Hengittävyys on myös tärkeää kävelykengässä, varsinkin jos sinulla on taipumus hikoilla paljon kävellessäsi tai kuntoillessasi. Etsi kenkiä, joissa on verkkopaneelit tai muita hengittäviä materiaaleja. 5. Kävelykenkien tulisi olla kevyet mutta kestävät. Et halua niin kevyttä kenkää, että se tuntuu hataralta, mutta et myöskään niin painavaa, että se painaa sinua kävellessäsi.

Tarvitsetko kävelyyn erikoiskenkiä? Kysyimme asiantuntijoilta

Kysyimme asiantuntijoilta, tarvitsetko kävelyyn erikoiskenkiä, ja tässä on heidän mielipiteensä. Meiltä kysytään usein, tarvitsenko kävelyyn erikoiskenkiä. Asiantuntijoiden mukaan vastaus on… ehkä. Se riippuu monista tekijöistä, kuten kävelytyypistäsi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Jos olet vasta aloittamassa, mitkä tahansa mukavat lenkkarit riittävät. “Kävelyyn ei tarvita erityisiä kenkiä, mutta jos aiot harrastaa sitä säännöllisesti, investoi hyviin lenkkareihin, jotka ovat mukavat ja tarjoavat tukea”, sanoo useat personal treinerit. Kun kuitenkin alat harrastaa kävelyä vakavammin, kannattaa harkita investoimista pariin erityiseen kävelykenkiin. “Kävelykengät on suunniteltu erityisesti matalan rasituksen toimintaa varten, ja niissä on ominaisuuksia, joita muissa kengissä ei ole, kuten ylimääräinen pehmuste kantapäässä ja joustavuus varpaiden alueella”. Jos sinulla on jalkavaivoja tai kipuja, kun käytät tavallisia lenkkareita kävellessäsi, kannattaa ehkä käydä jalkahoitajalla sovittamassa jalkateräortoosit. Ne voidaan asentaa mihin tahansa kenkätyyppiin, ja ne antavat lisätukea jaloillesi. Loppujen lopuksi kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä. Jotkut ihmiset voivat kävellä hyvin tavallisilla lenkkareilla, kun taas toiset haluavat lisää tukea ja mukavuutta erityisistä kävelykengistä. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta – mikä tahansa sopii sinulle parhaiten!

Miten valita parhaat kävelykengät jalkatyypillesi?

Kun haluat valita parhaat kävelykengät, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin sinun on tunnettava jalkatyyppisi. Oletko lattajalkainen? Onko sinulla korkeat kaaret? Kärsitkö sääri- tai vasaravarpaista? Kun tiedät jalkatyyppisi, voit alkaa etsiä kenkiä, jotka tarjoavat jalkojesi tarvitsemaa tukea ja pehmustusta. Jos sinulla on lattajalat, etsi kenkiä, joissa on hyvä jalkaholvituki ja paljon pehmusteita. Vältä kenkiä, joissa on korkeat korot tai teräväkärkiset varpaat, sillä ne vain pahentavat vaivojasi. Jos sinulla on korkeat kaaret, etsi kenkiä, jotka ovat hyvin pehmustettuja ja vaimentavat iskuja. Vältä kenkiä, joissa on hyvin ohut pohja, sillä ne eivät anna riittävästi tukea. Jos kärsit säärystimistä tai vasaravarpaista, etsi kenkiä, joissa on leveä varvaslaatikko ja runsaasti tilaa varpaiden liikutteluun. Vältä tiukasti istuvia kenkiä tai kenkiä, joissa on kapea varvaslaatikko, sillä ne vain pahentavat vaivojasi. Kun tiedät, millaisen kengän tarvitset, on aika alkaa sovittaa niitä. Kävele myymälässä jokaisessa kenkäparissa, jotta näet, miltä ne tuntuvat. Varmista, että ne ovat mukavat ja tarjoavat riittävästi tukea. Kiinnitä huomiota siihen, miltä jalkasi tuntuvat, kun olet kävellyt niissä jonkin aikaa – jos jalkoihin alkaa sattua, ne eivät todennäköisesti ole sinulle sopivat kengät. Tarkkaile myös kengänpohjien kulumiskuviota – jos ne kuluvat epätasaisesti, se on merkki siitä, että kengät eivät istu oikein ja ne on vaihdettava. Kävelykenkiä valitessasi on tärkeää löytää pari, joka istuu hyvin ja tukee jalkojasi riittävästi. Markkinoilla on niin paljon erilaisia kävelykenkiä, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Kun kuitenkin tiedät jalkatyyppisi ja kengän ominaisuudet, voit rajata vaihtoehtoja ja löytää itsellesi sopivan parin.