Naisten juhlakengät

Juhlakengät täydentävät asukokonaisuutesi. Naisten juhlakengät voivat olla joko matalakantaiset tai korkeakorkoiset, ihan omien mieltymystesi mukaan! Mustat juhlakengät eivät välttämättä sovi kaiken kanssa ja kannattaakin valita väri juhlan luonteen sekä esimerkiksi asussa olevan värin mukaan. Mikäli asusi on musta, niin ehkä asuasi piristäisi vaikkapa punaiset juhlakengät! Me rakastamme juhlia, mutta kengät ovat usein monille pulma! Mistä löydän kengät, jotka ovat ovat kauniit ja joilla jaksaa seistä ja tanssia koko pitkän päivän? Mukavat ja kauniit kengät löydät esimerkiksi Chantanan mallistosta! Chantanan juhlakengät ovat pehmustettuja ja niissä on loistavasti suomalaiseen jalkaan sopiva lesti. Myös juhlakengissä kannattaa satsata laatuun, jotta ne kestävät, tuntuvat mukavilta ja näin palvelevat mahdollisimman pitkään! Usein naisten juhlakengät mielletään automaattisesti korkeakorkoisiksi, mutta tyylikkäät kengät voivat olla myös esimerkiksi matalat avokkaat. Tärkeintä on se, millaiset kengät saavat sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja se, että myös juhlakengät jalassa on mukava olla! Oikein valitut kengät voivat nostaa käyttämäsi asukokonaisuuden täysin uudelle tasolle. Parhaimmillaan juhlakenkiä vaihtamalla sama, jo monet juhlat nähnyt mekkosi tai tyylikkäät housut saavat aivan uudenlaisen ilmeen! Kun lisäät asuun juhlakenkiisi sopivan laukun, on kokonaisuus valmis! Tästä huolimatta naiset käyttävät usein eri asuja eri juhlissa, jolloin monesti turvaudutaan esimerkiksi mustiin juhlakenkiin. Välttämättä ne turvalliselta tuntuvat, mustat kengät eivät kuitenkaan sovikaan kaikkien asujen kanssa. Esimerkiksi jos asusi on vaalea, voivat tummat juhlakengät näyttää turhan raskailta. Jokaisen naisen kenkäkaapista olisikin hyvä löytyä sekä tummat kengät, että vaaleat kengät. Kun löydät itsellesi sopivat kengät, kannattaakin niitä hankkia vaikka joka värissä! Koska me naiset usein rakastamme kenkiä, voi kengät olla jopa lähtökohtana sopivan juhla-asun rakentamiselle. Mikäli mielessäsi on siis selkeä visio siitä, millaiset kengät jalassasi haluat juhliin saapua, on se hyvä lähtötilanne kokonaisuuden suunnittelua ajatellen. Juhlakenkiä valitessasi kannattaa toki ottaa huomioon myös vuodenaika sekä juhlien luonne!

Miten valita täydelliset juhlakengät mihin tahansa asuun?

Juhlakenkien valinnassa on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen on asusi tyyli. Jos käytät mekkoa, haluat varmistaa, että kenkäsi täydentävät ulkoasua. Jos sinulla on esimerkiksi musta mekko, voit harkita sen yhdistämistä mustiin korkokenkiin. Toisaalta, jos taas olet menossa rennompaan lookkiin, voit kokeilla söpöjä lattareita tai sandaaleja. Seuraavaksi sinun on mietittävä, millaiseen tapahtumaan olet osallistumassa. Jos kyseessä on muodollinen tilaisuus, haluat varmistaa, että kenkäsi ovat asianmukaiset. Jos kyseessä ovat esimerkiksi häät, kannattaa välttää avokärkisiä kenkiä tai mitään liian räikeää. Toisaalta, jos kyseessä on syntymäpäiväjuhla tai muu rento tapaaminen, voit vapaasti kokeilla eri tyylejä ja värejä. Älä myöskään unohda mukavuutta! Vaikka kenkäsi näyttäisivätkin upeilta, jos ne eivät ole mukavat, et tule viihtymään juhlissa. Varmista siis, että tyyli ja mukavuus ovat tasapainossa, kun valitset täydelliset juhlakengät.

Stileteistä lenkkareihin: parhaat juhlakengät kaikenikäisille naisille

Ei ole epäilystäkään siitä, että juhlakenkien suhteen naisilla on paljon vaihtoehtoja. Etsitpä sitten jotain seksikästä ja rihmamaista tai hauskaa ja juhlavaa, on varmasti olemassa kenkätyylejä, jotka sopivat tarpeisiisi. Ja kun juhlia on niin monenlaisia – syntymäpäiväjuhlista toimiston juhlapyhiin – on tärkeää, että kaapissa on muutama eri juhlakenkäpari, jotta olet aina valmistautunut. Etkö ole varma, mitkä juhlakengät sopivat juuri sinulle? Tässä on opas parhaista juhlakengistä kaikenikäisille naisille: Parikymppisille: Jos olet parikymppinen, voit käyttää mitä tahansa juhlakenkiä. Tämä on se aika elämässäsi, jolloin voit kokeilla eri tyylejä ja selvittää, mikä sopii sinulle parhaiten. On kuitenkin olemassa muutamia juhlakenkätrendejä, jotka ovat erityisen suosittuja yli 20-vuotiaiden keskuudessa. Esimerkiksi korkokengät ovat aina hyvä valinta illanviettoon kaupungilla. Jos haluat jotain hieman mukavampaa mutta silti tyylikästä, kokeile kiiloja tai jopa paljeteilla tai muilla koristeilla koristeltuja korkokenkiä. Yli 30-vuotiaalle: Kun olet kolmekymppinen, saatat alkaa ajatella mukavuutta hieman enemmän kuin tyyliä (vaikka rehellisesti sanottuna molemmat ovatkin tärkeitä). Hyvä vaihtoehto kolmekymppiselle naiselle ovat matalakorkoiset korkokengät – ne näyttävät tyylikkäiltä ja hienostuneilta, mutta eivät jätä jalkojasi sykkimään illan päätteeksi. Toinen suosittu valinta kolmekymppisten naisten keskuudessa ovat polvenkorkuiset saappaat – ne sopivat hyvin hameiden tai mekkojen kanssa ja pitävät jalat lämpiminä, jos osallistut ulkoilmassa pidettäviin juhliin. Nelikymppisille: Kun olet nelikymppinen, sinulla on luultavasti jo melko hyvä käsitys siitä, millaiset juhlakengät sopivat sinulle parhaiten. Jos kuitenkin kaipaat tuoreita ideoita, voit ottaa inspiraatiota Hollywoodin tyylikkäimmistä yli 40-vuotiaista julkkiksista. Esimerkiksi näyttelijä Reese Witherspoon on tunnettu leopardikuvioisista lenkkikengistään – ne tuovat juuri tarpeeksi särmää mihin tahansa asuun olematta kuitenkaan liian yliampuva. Jos korkokengät ovat enemmän sinun juttusi, valitse pari, jossa on nilkkaremmit – ne auttavat vakauttamaan jalkaa ja estävät liukastumisen (mikä on aina tervetullutta iän myötä).

Perimmäinen opas, jolla löydät mukavat mutta tyylikkäät juhlakengät naisille

On juhlakausi, ja se tarkoittaa, että on aika löytää täydelliset kengät, joilla tanssia yön loppuun! Vaihtoehtoja on kuitenkin niin paljon, että voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Tässä on täydellinen opas, jonka avulla löydät mukavat mutta tyylikkäät juhlakengät naisille, jotta voit astua tanssilattialle luottavaisin mielin. Kun kyse on juhlakengistä, mukavuus on avainasemassa. Haluat pystyä tanssimaan koko illan ilman, että jalkojasi särkee, joten etsi kenkiä, joissa on matala korko tai jopa litteät kengät. Älä kuitenkaan uhraa tyyliä mukavuuden vuoksi – tarjolla on paljon söpöjä ja trendikkäitä vaihtoehtoja, jotka pitävät jalkasi tyytyväisinä. Yksi trendi, joka on sekä mukava että tyylikäs, ovat mules-kengät. Näitä liukukenkiä on helppo käyttää, ja niitä on monenlaisia, pukeutumisesta rentoon. Jos etsit jotain hieman ainutlaatuisempaa, kokeile koristeltuja lattiaa tai sandaaleja. Ne tuovat asuusi säihkettä, eivätkä ne satuta jalkojasi tuntikausien tanssimisen jälkeen. Jos haluat mieluummin koron, valitse korkokenkien sijasta korkokengät. Niillä on paljon helpompi (ja mukavampi) kävellä ja tanssia. Kiilat ovat myös hyvä vaihtoehto, jos haluat hieman korkeutta, mutta et halua olla tekemisissä ohuen koron kanssa. Äläkä unohda nilkkanauhoja – ne eivät ainoastaan näytä söpöltä, vaan auttavat myös pitämään jalkasi paikallaan, joten sinun ei tarvitse pelätä kenkien liukumista pois tanssiessasi. Riippumatta siitä, minkä tyylisen kengän valitset, varmista, että se istuu hyvin ja että voit kävellä siinä mukavasti, ennen kuin sitoudut käyttämään sitä koko illan. Viimeinen asia, jonka haluat, on jäädä juhliin kipeät jalat!

5 vinkkiä, joiden avulla voit valita jaloillesi sopivat juhlakengät

Juhlakengissä mukavuus on avainasemassa. Haluat pystyä tanssimaan koko illan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia jaloistasi. Seuraavassa on viisi vinkkiä, joiden avulla voit valita jaloillesi sopivat juhlakengät: 1. Varmista, että ne istuvat kunnolla. Juhlakenkien pitäisi olla mukavat alusta alkaen. Ne eivät saa olla liian tiukat tai liian löysät. Jos olet epävarma koosta, ole aina varovainen ja valitse suurempi koko. 2. Harkitse kengän tyyliä. Valitsemasi kengän tyyli riippuu siitä, millaisiin juhliin olet menossa. Jos kyseessä on muodollinen tapahtuma, valitse jotain klassista, kuten pumppu tai stiletti. Jos kyseessä on rennompi tapahtuma, voit pitää hauskaa kirkkaammilla väreillä ja hauskoilla koristeilla. 3. Mieti materiaalia. Juhlakenkiesi materiaali on myös tärkeää ottaa huomioon. Jos tiedät, että tulet tanssimaan koko illan, etsi kenkiä, joissa on hengittävää materiaalia, kuten nahkaa tai kangasta. Tämä auttaa pitämään jalkasi viileinä ja kuivina koko illan ajan. 4. Valitse mukava koronkorkeus. Korkokenkien kohdalla kyse on tyylin ja mukavuuden välisen tasapainon löytämisestä. Jos tiedät, ettet kestä taivaan korkuisia korkokenkiä koko iltaa, valitse sen sijaan matalampi korko. Kiilat ovat myös loistava vaihtoehto, jos kaipaat lisää tukea ja vakautta. 5 . Älä unohda asusteita! Kun olet löytänyt täydelliset juhlakengät, älä unohda asusteita! Hieno käsilaukku ja kimaltelevat korut voivat todella nostaa lookin seuraavalle tasolle.  

Näytetään tulokset 1–29 / 59