Naisten aamutossut

Naisten aamutossut ja tohvelit löydät Kenkäliikkeeltä myös isoissa koissa ja erikoislesteillä. Tutustu Kenkäliikkeen aamutossujen valikoimaan täältä ja tilaa omien aamujesi pelastajat! Mielestämme kaikkien tulisi omistaa aamutossut ikään tai sukupuoleen katsomatta! Erilaiset aamu- ja kotitossut tekevät kotona oleskelusta erityisen mukavaa, eikä esimerkiksi talvisin kylmä lattia tunnu lainkaan epämiellyttävältä! Kovalla pohjalla varustetut aamutossut soveltuvat myös nopeaan ulkoiluun, kuten esimerkiksi postilaatikolla käyntiin tai roskien vientiin, eikä tällöin ole välttämättä tarvetta vaihtaa jalkaan ulkokenkiä lainkaan. Erimallisten aamutossujen valikoima on valtava! Aamu- ja kotitossut voivat olla niin sandaalit, pistokkaat tai vaikkapa jalkaan sujautettavat huopakengät. Monet aamutossut on myös varusteltu miellyttävän tuntuisella, pehmeällä sisuksella joka myös pitää jalat lämpimänä vaikkei sukkia olisikaan. Hyvät aamutossut kulkevat mukanasi myös tarvittaessa esimerkiksi reissuilla! Aamutossut ovat myös loistava lahjaidea. Esimerkiksi jouluisin koti- ja aamutossujen suosio on suurimmillaan, kun ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja ulkona paukkuu pakkanen. Naisten aamutossut ovat myös äitienpäivän klassikkolahja! Kenkäliikkeestä löydät edulliset ja monikäyttöiset naisten aamutossut jotka sopivat juuri sinulle. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa itsellesi tai ilahduta jota kuta läheisistäsi!

Parhaat tossut talossa loikoiluun.

Mikään ei ole sen parempaa kuin tulla kotiin pitkän päivän jälkeen ja potkaista kengät jalasta. Mutta jos aiot loikoilla kotona, haluat varmistaa, että teet sen tyylillä ja mukavasti. Siksi olemme keränneet yhteen parhaat tossut, jotka sopivat loikoiluun ympäri taloa, aina kodikkaista, tuppeen vuoratuista vaihtoehdoista leikkisästi painettuihin malleihin. Etsitpä sitten lahjaa jollekin erityiselle henkilölle tai hemmottelet itseäsi, näillä tossuilla tunnet olosi kotoisaksi koko kauden ajan. Ja koska ne ovat kaikki alle 100 dollarin hintaisia, ne eivät myöskään riko pankkia. Joten anna mennä ja hemmottele – jalkasi ansaitsevat sen. Täydellisten tossujen löytämisessä on muutama asia, jotka kannattaa pitää mielessä. Mieti ensinnäkin, mitä materiaalia haluat. Fleece ja villa ovat hyviä vaihtoehtoja kylmälle säällä, kun taas nahka ja kangas ovat parempia lämpimille kuukausille. Toiseksi mieti, haluatko tossut liukuviksi vai nauhoitettaviksi. Tossut ovat yleensä mukavammat, mutta nauhalliset tossut pysyvät jalassa paremmin, jos aiot käyttää niitä ulkona. Mieti lopuksi, millaisen pohjan haluat – paksu kumipohja antaa enemmän tukea ja pitoa kuin ohuempi kangaspohja. Nyt kun tiedät, mitä etsiä, selaa alaspäin ja käy katsomassa parhaita tossuja, jotka sopivat loikoiluun kotona.

Aamutossurutiini: herää ja rentoudu

Aamusuihku on yksi päivän tärkeimmistä vaiheista. Se on aika herätä ja rentoutua, valmistautua tulevaan päivään. Aamusuihkuun voi suhtautua monella eri tavalla, mutta on olemassa joitakin perusaskeleita, joita tulisi noudattaa, jotta tästä tärkeästä osasta päivää saisi parhaan mahdollisen hyödyn. Ensimmäinen askel on herätä ja nousta sängystä. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta on tärkeää muistaa, että aamusuihku on rentoutumisen eikä kiireen aikaa. Vedä muutama syvään henkeä ja venyttele ennen suihkuun menoa. Seuraavaksi käynnistä vesi ja anna sen lämmetä samalla, kun riisuudut. On tärkeää, että vesi on miellyttävän lämpöistä ennen suihkuun menoa, sillä se auttaa sinua rentoutumaan entisestään. Kun olet riisuutunut, astu suihkuun ja nauti veden tunteesta ihollasi. Nyt kun olet suihkussa, käytä aikaa vartalosi perusteelliseen pesuun. Aloita jaloista ja etene ylöspäin käyttäen tarvittaessa saippuaa tai vartalopesua. Muista huuhdella kaikki saippua pois ennen kuin siirryt hiusten pesuun. Shampoopesun jälkeen voit halutessasi levittää hoitoaineita. Käytä tässäkin vaiheessa aikaa ja varmista, että kaikki hoitoaine on huuhdeltu pois ennen kuin jatkat. Nyt kun olet puhdas, on aika nauttia muutamasta minuutista rentoutumista suihkussa ennen kuin lähdet ulos ja aloitat päivän. Tee tämä yksinkertaisesti seisomalla veden alla ja antamalla sen virrata päällesi. Sulje silmäsi ja hengitä syvään ja anna kaikkien huolien huuhtoutua pois veden mukana. Jos sinulla on käsisuihkupää, voit käyttää sitä myös rentouttavaan hierontaan tänä aikana. Kun olet rentoutunut, sulje vesi ja kuivaa itsesi pyyhkeellä. Kääriydy hetki pyyhkeeseen ja nauti puhtauden ja virkistyksen tunteesta ennen kuin pukeudut tulevaa päivää varten.

Sängystä sohvalle: täydellinen opas aamutossujen käyttöön.

On keskitalvi ja jalat ovat kylmät. Haluaisit viihtyä sohvalla teekupin ja hyvän kirjan kanssa, mutta tossut ovat makuuhuoneessa. Teetkö sinä: A) Nousetko ylös ja kävelet makuuhuoneeseen asti hakemaan ne? B) Menetkö ilman tossuja ja toivot, että jalkasi lämpenevät nopeasti? C) Laita sukat jalkaan ja lopeta päivä D) Jää sänkyyn Jos valitsit vaihtoehdon A, onnittelut! Olet lähdössä matkalle, joka vie sinut sängystäsi läpi kotisi ja aina sohvalle asti. Mutta ennen kuin asetut liian mukavaan asentoon, katsotaanpa, mihin olet tarkalleen ottaen ryhtymässä. Ensimmäinen askel on sängystä nouseminen. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta se voi olla hankalaa, jos et ole tottunut siihen. Tärkeintä on käyttää vauhtia hyödyksesi. Aloita kääntymällä kyljellesi ja ponnistaudu sitten istuma-asentoon. Siitä on helppo nousta ylös. Jos huomaat jääväsi jumiin, laita tyyny selkäsi taakse tueksi. Kun olet noussut sängystä, on aika lähteä kohti makuuhuoneen ovea. Riippuen talosi pohjapiirroksesta, tämä voi olla suora matka tai se voi vaatia jonkin verran liikkumista huonekalujen ympärillä. Jos joudut kiertämään jotakin, varmista, että nostat jalkasi riittävän korkealle, jotta et kompastu mihinkään. Jalkojen nostamisesta puheen ollen, nyt olisi hyvä aika laittaa tossut jalkaan! Jos niissä on remmejä tai nauhoja, varmista, että ne on kiinnitetty kunnolla, ennen kuin jatkat matkaa. Nyt kun sinulla on tossut jalassa, on aika siirtyä loppusuoralle: makuuhuoneesta olohuoneeseen (tai minne ikinä aiotkin viettää päivän). Tämä osa on enimmäkseen pelkkää kävelyä, mutta on silti muutama asia, joita on syytä varoa. Varo ensinnäkin, ettet astu ympäriinsä lojuvien irtotavaroiden – vaatteiden, lelujen jne. – päälle. Toiseksi, kiinnitä huomiota siihen, missä kävelet; matot voivat olla liukkaita, joten varmista, että kävelet hitaasti ja harkiten, kunnes saavut kiinteämmälle alustalle. Älä myöskään unohda ärsyttäviä esteitä, kuten ovia ja portaita! Ovet voi avata helposti (muista pitää kiinni kahvasta), mutta portaat saattavat vaatia hieman lisäponnistelua riippuen siitä, kuinka monta niitä on ja kuinka jyrkkiä ne ovat. Ota vain jokainen askel kerrallaan ja keskity pitämään tasapainosi – ennen pitkää olet pohjassa (tai

Aamutossut: miksi ne ovat täydellinen lisä vaatekaappiin.

Tossut ovat täydellinen lisä vaatekaappiisi useista syistä. Ensinnäkin ne pitävät jalkasi lämpiminä ja mukavina, mikä on ihanteellista koleina aamuina. Toiseksi ne ovat yleensä varsin mukavat pehmeän materiaalin ja pehmustetun pohjan ansiosta. Kolmanneksi ne ovat usein varsin tyylikkäät – valittavana on monia eri malleja ja värejä, joten voit löytää parin, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi. Neljänneksi ne ovat suhteellisen edulliset, joten voit ostaa muutaman parin, joita voit yhdistellä ja sovittaa asuihisi. Lopuksi ne on helppo pukea jalkaan ja riisua, joten ne sopivat erinomaisesti laiskoihin aamuihin, jolloin et halua käyttää liikaa aikaa pukeutumiseen.

Näytetään kaikki 26 tulosta