Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% alennuksen!

Naisten aamutossut

Naisten aamutossut ja tohvelit löydät Kenkäliikkeeltä myös isoissa koissa ja erikoislesteillä. Tutustu Kenkäliikkeen aamutossujen valikoimaan täältä ja tilaa omien aamujesi pelastajat!

flyflot-naisten-aamutossut-oranssi-5

SKU: 1219
Fly Flot tossut joustavasta stretch-materiaalista, irroitettavat pohjalliset ja kumipohjat. Näillä voi kulkea myös ulkona. Toimii myös "toimistokenkänä".
59,00 
fly-flot-stretch-aamutossu-tyokengat-4

SKU: 1084
Fly Flot tossut joustavasta stretch-materiaalista, irroitettavat pohjalliset ja kumipohjat. Näillä voi kulkea myös ulkona. Toimii myös "toimistokenkänä".
59,00 
fly-flot-aamutossut-kotikengat-tyokengat-mokille-1

SKU: 1221
Fly Flot pistokkaat töihin, kotiin tai vapaa-aikaan. Kumpohjaisena toimii myös katukäytössä. Ihanat kengät oloiluun.
59,00 
fly-flot-aamutossut-kotikengat-tyokengat-mokille-6

SKU: 1220
Fly Flot pistokkaat töihin, kotiin tai vapaa-aikaan. Kumpohjaisena toimii myös katukäytössä. Ihanat kengät oloiluun.
59,00 
fly-flot-aamutossut-kotikengat-tyokengat-6

SKU: 1218
Fly Flot pistokkaat töihin, kotiin tai vapaa-aikaan. Kumpohjaisena toimii myös katukäytössä. Ihanat kengät oloiluun.
59,00 
liukuestetossut-kotimainen-naisille-miehille-2

SKU: 1124
Liukuestetossut naisille ja miehille. Konepestävät, tilavat ja lämpimät Koot 34-50! Punainen.
18,90 
liukuestetossut-kotimainen-naisille-miehille-3

SKU: 1123
Liukuestetossut naisille ja miehille. Konepestävät, tilavat ja lämpimät. Koot 34-50. Sininen.
18,90 
erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
naisten-pestava-laitosjalkine-1

SKU: 1113
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
75,00 
ARRY-5-1

SKU: 1114
Podowell Arry on helppo pukea ja toimiikin hyvin esim. laitosjalkineena, kotikenkänä tai kesäsandaalina haasteellisille jaloille. Konepestävä.
79,00 
baladin-musta

SKU: 1116
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
erikoisjalkine-punainen-1

SKU: 1117
Erikoisjalkine esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
laitosjalkine-balan-punainen-1

SKU: 1115
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Laajat tarrasäädöt, sopii lähes kaikille jaloilla. Konepestävät.
65,00 
podowell-balan-violine-erikoisjalkine-1

SKU: 1118
ERikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopivat lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
podowell-estrell-aamutossut-tilava-musta-1

SKU: 3064
Helpot kengät laittaa jalkaan. Sopii myös tilaa vaativalle jalalle. Sopii myös ulkokäyttöön.
79,00 
podowell-olympe-tilava-saadettava-musta-1

SKU: 3065
Kun jalkasi ovat turvonnee, niissä on kevyt kipsi tai muutoin jalkasi ovat kipeät. Siloin, kun mikän muu kenkä ei oikein käy, Olympet käyvät.
89,00 

Mielestämme kaikkien tulisi omistaa aamutossut ikään tai sukupuoleen katsomatta! Erilaiset aamu- ja kotitossut tekevät kotona oleskelusta erityisen mukavaa, eikä esimerkiksi talvisin kylmä lattia tunnu lainkaan epämiellyttävältä! Kovalla pohjalla varustetut aamutossut soveltuvat myös nopeaan ulkoiluun, kuten esimerkiksi postilaatikolla käyntiin tai roskien vientiin, eikä tällöin ole välttämättä tarvetta vaihtaa jalkaan ulkokenkiä lainkaan.

Erimallisten aamutossujen valikoima on valtava! Aamu- ja kotitossut voivat olla niin sandaalit, pistokkaat tai vaikkapa jalkaan sujautettavat huopakengät. Monet aamutossut on myös varusteltu miellyttävän tuntuisella, pehmeällä sisuksella joka myös pitää jalat lämpimänä vaikkei sukkia olisikaan. Hyvät aamutossut kulkevat mukanasi myös tarvittaessa esimerkiksi reissuilla!

Aamutossut ovat myös loistava lahjaidea. Esimerkiksi jouluisin koti- ja aamutossujen suosio on suurimmillaan, kun ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja ulkona paukkuu pakkanen. Naisten aamutossut ovat myös äitienpäivän klassikkolahja!

Kenkäliikkeestä löydät edulliset ja monikäyttöiset naisten aamutossut jotka sopivat juuri sinulle. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa itsellesi tai ilahduta jota kuta läheisistäsi!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista tilauksestasi -5% alennuksen