Naisten kengät

Vain toinen nainen voi ymmärtää kuinka tärkeitä naisten kengät voivat käyttäjälleen olla. Naisten kengillä leikitellään, rakennetaan omaa identiteettiä ja usein naisten kengät ovat loputtoman ilon aihe tuodessaan ripauksen kauneutta tai huumoria naisen arkeen. Vaikkei olisikaan Imelda Marcos, harvoin nainen tulee toimeen vain muutamalla parilla kenkiä. Naisten kengät ovat naisen paras lahja itselleen ja hyvä lahjavinkki myös puolisolle! Naisten kengät valitessasi kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi kenkien käyttötarkoitus, oma tyyli ja esimerkiksi elettävä vuodenaika. Laajasta valikoimastamme löydät naisten kengät joka lähtöön, olitpa sitten mukavien kävelykenkien ja tennareiden tai ihastuttavien avokkaiden sekä korkokenkien ystävä!

Millaisista kengistä jalat tykkäävät?

Niin ikävää kuin se onkin, kaikki kengät eivät kuitenkaan sovi kaikille. Siksi onkin tärkeää ottaa huomioon muun muassa alla mainitut seikat, jotta osaat valita itsellesi naisten kengät, jotka myös tuntuvat oikeasti mukavilta jaloissasi ja palvelevat sinua mahdollisimman pitkään. Naisten kengissä lestin tulisi olla mahdollisimman suora. Mitä käyrempi lesti on, sitä vähemmän saat jalkojesi kannalta onnellisia askelia. Kantapään pitäisi tukea nilkkaa ja olla luja, joten älä siis esimerkiksi polje kenkiesi kantakappia lyttyyn. Se vähentää merkittävästi kenkiesi käyttöikää sekä vahingoittaa jalkojasi. Jaloille hyvissä sandaaleissa on takaremmi tukevoittamassa kenkiä. Jalkasi tykkäävät ilmavista materiaaleista! Naisten kengissä pehmeä nahka sekä hengittävät tekstiilit imevät kosteutta jalastasi ja haihduttavat sen päällisen kautta pois. Kannattaa kiinnittää huomiota myös sukkavalintaan. Esimerkiksi puuvilla on materiaalina melko hankala, sillä kosteus jää helposti sukkaan eikä haihdu pois. Suosittelemmekin mieluummin hankkimaan vaikkapa hengittäviä bambusukkia naisten kenkiesi kaveriksi, sillä niistä jalkasi tykkäävät.

Valitse kengät joista jalkasi pitävät!

Kengät ja esimerkiksi koron korkeus ovat makuasioita, mutta jalkasi on onnellisin noin 2-4 cm:n koroissa, sillä silloin jalka on luonnollisessa asennossa. Naisten kengissä liian korkea korko voi aiheuttaa muun muassa pohjelihaksen lyhentymistä, akillesjänteen kiristymistä, suonikohjuja sekä osaltaan myös kantakalvon tulehdusta. Esimerkiksi selkä ja jalkapohjakivut voivat usein johtua vääränkorkuisista koroista. Mukavimmat naisten kengät ovat siis matalia, mutta myös leveäkorkoisia, jotta paine jakautuu kantapäällä tasaisemmin. Silloin kengillä on tukevampi kävellä, eivätkä nilkatkaan nyrjähdä niin helposti. Naisten kengissä pohjan on hyvä olla tarpeeksi paksu, jotta se suojaisi liian kylmältä ja lämpimältä, kosteudelta ja esimerkiksi teräviltä kiviltä. Päkiän tulisi taipua oikeasta kohdasta, jotta normaali kävely onnistuisi vaivattomasti. Liukkailla keleillä on tietysti huomioitava myös se, että naisten kenkien pohjilta vaaditaan myös pitoa. Naisten kengän kärjessä pitäisi olla leveyden lisäksi myös tarpeeksi korkeutta, jotta varpaat eivätkä kynnet vioittuisi. Esimerkiksi erilaiset jalkojen kovettumat sekä känsät saavat monesti alkunsa vääränlaisista kengistä. Jalkoja ajatellen hyvissä naisten kengissä on käyntivaraa 0,5-1 cm. Meillä jokaisella on erikokoiset jalat, joten on tärkeää valita naisten kengät aina sen isomman jalan mukaan. Kengät ovat jaloille sitä paremmat, mitä enemmän niistä löytyy säätömahdollisuuksia. Tällöin voit säätää naisten kengät juuri jalkoihisi sopivaksi, eikä kävellessäsi tarvitse miettiä, pysyvätkö kengät jalassa. Naisten kenkien käyttötarkoitukseen kannattaa myös kiinnittää huomiota. Jalkojen asiantuntijoiden mukaan jokaisella tulisi olla 14 paria kenkiä. Silloin kenkiä voi vaihtaa joka päivä, luonnollisesti käyttötarkoituksen ja vuodenajan mukaan. Toki minäkin olen monesti eri mieltä jalkojeni kanssa. Silmä tykkää eri asioista kuin jalat. Niin tai näin, onnelliset askeleet ja upeimmat naisten kengät löydät Kenkäliike.fi verkkokaupasta. Tarjoan laajan valikoiman upeita naisten kenkiä tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten mm. ArcopedicoCapriceChantanaCinnanomMustangRieker ja Pomar. Naisten kenkiä löytyy jokaiseen makuun ja kokoon Kenkäliikkelle!

Parhaat naisten kengät jokaiseen tilaisuuteen

Markkinoilla on saatavilla monenlaisia naisten kenkiä, joten oikean parin valitseminen joka tilanteeseen on vaikeaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita naisten kenkiä jokaiseen tilaisuuteen, aina rennosta pukeutumiseen. Rennot kengät Jokapäiväiseen pukeutumiseen ei voi mennä pieleen lenkkareiden tai lattareiden kanssa. Lenkkarit ovat mukavat ja monipuoliset, ja niitä voi käyttää farkkujen, shortsien tai hameiden kanssa. Jos etsit jotain lenkkareita tyylikkäämpää, valitse pari balettikenkiä tai loafereita. Nämäkin kengät ovat mukavat, ja niitä voi pukea tilaisuuden mukaan. Pukeutuvat kengät Kun haluat pukeutua hieman hienommin, valitse korkokengät. Korkokenkiä on monenlaisia, aina korkokengistä kiiloihin, joten voit löytää täydellisen parin asuusi ja tyyliisi sopivaksi. Jos et ole tottunut käyttämään korkokenkiä, aloita matalammalla korolla ja nouse ylöspäin, kun olet tottunut kävelemään niillä. Vielä hienomman lookin saat parilla remmisandaaleilla tai pumpuilla. Saappaat Saappaat ovat välttämättömät kylmällä säällä, ja niitä voi käyttää ympäri vuoden, jos asut viileämmässä ilmastossa. Valitse tyyli, joka sopii tarpeisiisi – tarvitsetpa sitten sadekengät märkää säätä varten tai lumikengät talvisäätä varten – ja varmista, että ne ovat tarpeeksi mukavat kävellä, jotta voit käyttää niitä koko päivän.

Miten löytää täydellinen pari naisten kenkiä?

On muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä, kun ostat täydellisiä naisten kenkiä. Ensinnäkin, harkitse tilaisuutta. Etsitkö kenkiä töihin? Häihin? Treffeille? Tilaisuus auttaa rajaamaan valintojasi. Toiseksi mieti henkilökohtaista tyyliäsi. Pidätkö klassisemmasta lookista vai oletko trendikkäämpi? Tämä auttaa myös ohjaamaan valintojasi. Kolmanneksi, ja ehkä tärkeintä, varmista, että kengät ovat mukavat! Mikään ei ole pahempaa kuin olla jumissa kengissä, jotka satuttavat jalkoja. Kun nämä asiat on otettu huomioon, katsotaanpa muutamia vinkkejä täydellisen naisten kenkäparin löytämiseen. Ensimmäinen askel on päättää, minkä tyyppisiä kenkiä tarvitset. Markkinoilla on monenlaisia naisten kenkiä lenkkareista stilettoihin, joten on tärkeää, että sinulla on käsitys siitä, mitä etsit, ennen kuin aloitat ostokset. Jos tarvitset monipuoliset kengät, joita voi käyttää sekä rentoihin että juhlaviin tilaisuuksiin, kannattaa harkita klassista pumppua tai balettitossua. Jos etsit jotakin erityisempää, kuten pari pukukorkokenkiä häihin tai juhliin, voit olla tarkempi hakuasi tehdessäsi. Kun tiedät, minkälaisen kengän tarvitset, on aika aloittaa ostokset. Paras paikka aloittaa on internet. On monia hyviä verkkokauppiaita, jotka myyvät naisten kenkiä eri hintaluokissa. Kun teet ostoksia verkossa, muista lukea arvostelut ennen ostoksen tekemistä. Näin saat käsityksen siitä, kuinka mukavat ja hyvin valmistetut kengät ovat. On myös tärkeää varmistaa, että tiedät kokosi, ennen kuin tilaat jotain verkosta. Kun olet löytänyt muutaman kriteerit täyttävän parin, on aika sovittaa niitä! Jos mahdollista, sovita kenkiä henkilökohtaisesti ennen niiden ostamista. Näin saat käsityksen siitä, miltä ne tuntuvat jalassasi ja ovatko ne todella mukavat. Vaikka kenkäpari näyttäisikin hyvältä verkossa, se ei välttämättä sovi sinulle, kun sovitat sitä henkilökohtaisesti. Kun olet löytänyt täydellisen naisten kenkäparin, nauti niiden käyttämisestä ja ole varma siitä, että ne näyttävät hyvältä ja tuntuvat vielä paremmilta!

Mukavimmat naisten kengät, joita tulet koskaan käyttämään

Mikään ei ole pahempaa kuin kipeät jalat pitkän päivän päätteeksi. Oikeilla kengillä voit kuitenkin välttää tämän ongelman kokonaan. Tässä on kymmenen mukavinta naisten kenkää, joita tulet koskaan käyttämään. 1. Arcopedicot Nämä kengät ovat äärimmäisen suosittuja syystä – ne ovat uskomattoman mukavat!  Arcopedicto sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön sekä aktiivisempiin harrastuksiin, kuten seistontatyötä tekeville tai vaikkapa kävelyyn. 2. Skechers Go Walk -kengät Skechers Go Walk -kengät on suunniteltu erityisesti mukavuutta ja kävelyä varten. Niissä on pehmustettu kaulus, joustava pohja ja memory foam -pohjallinen, jotka yhdessä tukevat ja pehmentävät jalkojasi. Go Walk -kenkiä on saatavana useissa eri malleissa, joten voit löytää tarpeisiisi ja makuusi sopivan parin.

Näytetään tulokset 1–29 / 414