Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten vegaaniset kengät

Kenkäliikkeen laajasta valikoimasta löydät myös miesten vegaaniset kengät useissa eri malleissa, väreissä ja koissa! Mikäli vegaaniset kengät mietityttävät, autamme mielellämme valinnassa ja vastaamme myös mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Tutustu miesten vegaanisten kenkien valikoimaan!

arcopedico-l17-kavelykengat-tennarit-musta-1

SKU: 1065
Arcopedico L7 kävelykengät ovat kevyet, pehmeät ja pestävät. Lenkille, töihin ja vaikka lavatanssikengäksi.
95,00 

SKU: 1466
Slip-Ins Ultra Flex 3.0 - Smooth Step -kenkä on mukava jalassa, ja se sopii sekä kävelyyn että arkikäyttöön. Kengät on suunniteltu niin, että ne on helppo sujauttaa jalkaan. Slip-Ins-ominaisuuden ansiosta kantapää muotoutuu jalan mukaan ja antaa hyvän vakauden.
129,00 

Yleisimpiä kengissä käytettäviä eläinperäisiä materiaaleja ovat esimerkiksi nahka, mokka, nupukki sekä villa. Vegaanisilla tuotteilla tarkoitetaan kuitenkin tuotteita, joiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä materiaaleja ja vegaaniset kengät miehille ovatkin nykyään entistä suositumpi valinta kuluttajien keskuudessa.

Miesten vegaaniset kengät sopivat loistavasti esimerkiksi sinulle, jolle eläinten oikeudet ovat tärkeitä. Vegaanisissa kengissämme ei ole käytetty laisinkaan eläinperäisiä valmistusmateriaaleja, eli myöskään kenkien esimerkiksi valmistuksessa käytettävät liimat eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Vegaanisia kenkiä käyttämällä voit osaltasi pitää huolta eläinten oikeuksien kunnioittamisesta.

Myös vegaaniset kengät miehille löydät monissa eri malleissa, kuten esimerkiksi tennareissa ja kävelykengissä, bootseissa ja sandaaleissa. Voit siis helposti valita vegaaniset kengät, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin ja vuodenaikoihin, tyylistä tinkimättä!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen