Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten työkengät

Työkengillä on suuri merkitys hyvinvoinnillesi, lähes riippumatta siitä, mitä työtä teet. Mikäli kuitenkin liikut tai seisot paljon työpäiväsi aikana, korostuu hyvien ja jaloillesi armollisten työkenkien merkitys entisestään. Valikoimastamme löydät laadukkaat miesten työkengät useille eri aloille ja työtehtäviin!

arcopedico-miesten-kavelykengat-docktor-jordan-sininen-1

SKU: 1092
Arcopedico Doctor Jordan on tekstiillipintainen/pehmeänahkainen kävelykenkä miehille. Päällisessä ei hankaavia saumoja. Paksut irroitettavat pohjalliset.
149,00 
arcopedico-miesten-kavelykengat-docktor-stone-musta-1

SKU: 1091
Arcopedico Doctor Stone on pehmeänahkainen kävelykenkä miehille. Päällisessä ei hankaavia saumoja. Paksut irroitettavat pohjalliset.
149,00 
arcopedico-gaia-joustavat-tennarit-oranssi-1-2

SKU: 3061
Arcopedico Gaia on erittäin joustavasta materiaalista valmistetut tennarit, joissa antibakteeriset pohjat. Sopii myös tilaa vaativaan jalkaan.
99,00 
arcopedico-gaia-joustavat-tennarit-sininen-1

SKU: 3062
Arcopedico Gaia on erittäin joustavasta materiaalista valmistetut tennarit, joissa antibakteeriset pohjat. Sopii myös tilaa vaativaan jalkaan.
99,00 
arcopedico-l17-kavelykengat-tennarit-musta-1

SKU: 1065
Arcopedico L7 kävelykengät ovat kevyet, pehmeät ja pestävät. Lenkille, töihin ja vaikka lavatanssikengäksi.
95,00 

SKU: 3193
Fly Flot pistokkaat kesäkaduille ja työkäyttöön. Hyvin muotoiltu sisäpohja sekä Anti-Shok vaimennus.
69,00 

SKU: 3192
Fly Flot sandaalit kesäkaduille tai työkäyttöön. Vaimennettu Anti-Shok sisäpohja.
75,00 
tyokengat-flyflot-umpikarki-musta-2

SKU: 1082
Työkengät Flyflot mustaa nahkaa. Koot 41-47. Kääntyvä takaremmi ja pitävä ulkopohja esim. ravintolatyöhön.
89,00 

SKU: 4070
Pistokkaat sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 

SKU: 4071
Sandaalit sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 

SKU: 3105
Miesten sandaalit Inblu pistokkaat umpikärki musta. Päällinen säätyy soljella. Pituus vastaaa kokoaan, ota yleisimmin käyttämäsi koko.
39,00 
kuoma-soft-shell-kavelykenka-musta-harmaa-1

SKU: 1195
Kuoman kevyet ja tilavat lenkkarit ulkoiluun naisille ja miehille. Hyvin tuetut irroitettavat sisäpohjat (2 kerrosta). Pitävä ulkopohja.
79,00 
kuoma-sport-husky-musta-ulkoilukenka-1

SKU: 1138
Kuoma Sport Husky on kotimainen ulkoilukenkä tilavalla lestillä ja hyvällä ulkopohjalla. Sopii sekä naisille että miehille.
69,00 

SKU: 3110
Kuoman erittäin ilmava ja kevyt lenkkari ulkoiluun. Tilava lesti. Ota yksi pienempi, kuin mitä muista kengistä käytät.
65,00 

SKU: 4068
Mukavat pistokkaat kesäkaduille sekä työkäyttöön.
89,00 

SKU: 3144
Slip-on-kenkä, joka tarjoaa lisätukea jalan holvikaarelle ja on mukava jalassa. Kenkä sopii arkikäyttöön erityisesti silloin, jos seisot paljon töissä. Joustavat nauhat, joita ei tarvitse solmia.
119,00 

SKU: 4066
Skechers Arch Fit -kengissä mukavuus on etusijalla. Ne soveltuvat erinomaisesti niin arkikäyttöön kuin kävelylenkeillekin. Arch Fit antaa lisätukea holvikaarelle ja tukee samalla tasapainoa ja vakautta.
119,00 
skechers-relaxed-fit-benago-lenkkarit-miehille-1

SKU: 1199
SKECHERS Relaxed Fit Benago - Hombre -kenkien tyylikkyys ja mukavuus toimivat säässä kuin säässä. Vedenpitävät ja sporttisen rennot.
139,00 
ajavat-miesten-mokkasiinit-kavelykengat-tilavat-1

SKU: 1192
Topman Ajavat miesten mokkasiinit mustaa nahkaa. Laaja lesti ja helppo laittaa jalkaan.
119,00 
topman-miesten-juhlakengat-xxl-musta-1

SKU: 1191
Topman miesten klassiset juhlakengät laaja lesti XXL. Mustaa nahkaa. Nauhakiinnitys.
145,00 
topman-miesten-juhlakengat-xxl-musta-nauhaton-1

SKU: 1190
Topman miesten juhlakengät laaja lesti XXL. Mustaa nahkaa. Nauhaton, venykkeet reunoissa. Klassinen perusmalli tilaa vaativaan jalkaan.
139,00 

Miesten työkengät mielletään useimmiten ehkä lähinnä turvakärkikengiksi, mutta myös työkengät miehille voivat olla lähes millaiset kengät tahansa, työtehtävistä riippuen tietenkin. Nykyään työkenkiä löytyy laidasta laitaan, ja turvakärkikenkien lisäksi tyylikkäät tennarit, kävelykengät, pukukengät tai terveyssandaalit voivat yhtä hyvin toimia miesten työkenkinä!

Myös työkengät voivat siis olla trendikkäät, sillä malleja on lukuisia erilaisia! Lisäksi nykyään miestenkin kenkävalikoimasta löytyy värejä joka lähtöön, mutta aina tyylikäs musta on varma valinta ja sallittu väri myös virallisimmissa työympäristöissä. Työkenkien käyttö ei missään tapauksessa rajoitu ainoastaan työpaikalle, vaan useimpia kenkämalleja voi huoletta käyttää myös arjessa tai kotona. Panosta siis laadukkaisiin työkenkiin ja jalkasi kiittävät niin töissä kuin työpaikan ulkopuolellakin!

Miesten Työkengät valitessasi kannattaa ottaa huomioon erityisesti se, oletko työpäivän aikana paljon jaloillasi joko liikkeessä tai seisten. Monissa työtehtävissä saatetaan kävellä kymmenenkin kilometriä päivän aikana ja siitä huolimatta jalkojen tulisi pysyä reippaina päivästä toiseen. Tällöin onkin hyvä valita työkengät, jotka ovat tarpeeksi tukevat ja joissa on riittävän paksu sekä sopivan joustava pohja. Myös työkengän pohjan pitävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota, mikäli vietät osan työpäivästäsi tiloissa, joissa lattiapinnat saattavat olla liukkaat.

Vaikka työkengät ovatkin ensiarvoisen tärkeät seisomatyötä tekeville, ei niiden käytöstä ole haittaa istumatyöläisillekään. Istumatyössä jalat ovat taipuvaiset turpoamaan pitkän päivän aikana, jolloin työkenkien merkitys nostaa päätään. Toimistotyössä miesten työkengät voivat olla vaikkapa mustat nahkaiset kävelykengät tai mukavat tennarit.

Valitse miesten työkengät Kenkäliikkeen laajasta mallistosta – me myös autamme mielellämme valinnassa!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen