Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten tennarit

Tennarit ovat monien miesten sekä naisten suosikkituote vuodesta toiseen ja kukapa nyt ei tennareista pitäisikään! Miesten tennarit sopivat tyyliin kuin tyyliin ja kaiken ikäisille miehille. Laajasta valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja näistä suosikkikengistä esimerkiksi Skechersiltä! Tilaa tennarit nyt netistä – tarjoamme nopean toimituksen ja ilmaisen palautuksen!

-50%
abis-nahkaiset-tennarit-miehille-musta-1

SKU: 1197
Miesten nahkaiset tennarit, joissa nahkavuorit. Pikalukkonauhat eli kengät on helppoo vain vetää jalkaan. Ei nauhojen solmimista.
59,50 
-50%
abis-nahkaiset-tennarit-miehille-punainen-1

SKU: 1196
Miesten nahkaiset tennarit, joissa nahkavuorit. Pikalukkonauhat eli kengät on helppoo vain vetää jalkaan. Ei nauhojen solmimista.
59,50 
arcopedico-gaia-joustavat-tennarit-oranssi-1-2

SKU: 3061
Arcopedico Gaia on erittäin joustavasta materiaalista valmistetut tennarit, joissa antibakteeriset pohjat. Sopii myös tilaa vaativaan jalkaan.
99,00 
kuoma-sport-husky-musta-ulkoilukenka-1

SKU: 1138
Kuoma Sport Husky on kotimainen ulkoilukenkä tilavalla lestillä ja hyvällä ulkopohjalla. Sopii sekä naisille että miehille.
69,00 

SKU: 3110
Kuoman erittäin ilmava ja kevyt lenkkari ulkoiluun. Tilava lesti. Ota yksi pienempi, kuin mitä muista kengistä käytät.
65,00 

SKU: 3144
Slip-on-kenkä, joka tarjoaa lisätukea jalan holvikaarelle ja on mukava jalassa. Kenkä sopii arkikäyttöön erityisesti silloin, jos seisot paljon töissä. Joustavat nauhat, joita ei tarvitse solmia.
119,00 

SKU: 4066
Skechers Arch Fit -kengissä mukavuus on etusijalla. Ne soveltuvat erinomaisesti niin arkikäyttöön kuin kävelylenkeillekin. Arch Fit antaa lisätukea holvikaarelle ja tukee samalla tasapainoa ja vakautta.
119,00 
skechers-relaxed-fit-benago-lenkkarit-miehille-1

SKU: 1199
SKECHERS Relaxed Fit Benago - Hombre -kenkien tyylikkyys ja mukavuus toimivat säässä kuin säässä. Vedenpitävät ja sporttisen rennot.
139,00 

SKU: 1466
Slip-Ins Ultra Flex 3.0 - Smooth Step -kenkä on mukava jalassa, ja se sopii sekä kävelyyn että arkikäyttöön. Kengät on suunniteltu niin, että ne on helppo sujauttaa jalkaan. Slip-Ins-ominaisuuden ansiosta kantapää muotoutuu jalan mukaan ja antaa hyvän vakauden.
129,00 

Parhaat tennarit ovat mukavat, käytännölliset ja tyylikkäät, eikä niiden käyttöä tarvitse rajoittaa ainoastaan keväästä syksyyn, vaan parhaimmillaan niillä pärjää ympäri vuoden. Siksi tennarit ovatkin pysyneet ehdottomana kestosuosikkeina miesten kävelykenkien joukossa! Laadukkaat, ajattomat tennarit ovat aina varma valinta, mutta välillä on myös hyvä irrotella ja valita kenkäpari, joka on osa tyyliäsi mutta erottuu edukseen.

Miesten tennarit soveltuvat useisiin eri tilanteisiin, mutta parhaimmillaan ne ovat ehdottomasti arkikäytössä tai rennossa työympäristössä. Kevyet ja rennot tennarit sopivat lähes minne tahansa, olitpa sitten kaupungilla, koiran kanssa metsäpoluilla ulkoilemassa tai kotona. Tennarit sopivat katukuvan lisäksi loistavasti esimerkiksi työkengiksi, erityisesti jos työssä liikutaan tai seistään paljon.

Valitse tennarit jotka korostavat tyyliäsi! Miesten tennareiden joukosta voit valita omien mieltymyksiesi mukaan sporttiset, jykevät, hieman minimalistisemmat tai varsinaiset klassikot. Miesten tennarit on helppo yhdistää osaksi erilaisia asukokonaisuuksia, sillä niitä löytyy nykyään useissa eri väreissä, kuoseissa ja monissa eri materiaaleissa. Voit siis säväyttää esimerkiksi väreillä tai valita vaikkapa nahkaiset tennarit perinteisten kankaisten sijaan! Tennarit ovat jo pitkään kuuluneet katumuotiin ja pitäneet vankkumattomana paikkansa jo useiden vuosien ajan. Nykyään tennareita yhdistelläänkin mitä erilaisimpien asujen kanssa ja tennarit tuovat kaivattua rentoutta siistimpiinkin asukokonaisuuksiin.

Hanki uudet suosikkitennarisi Kenkäliikkeen monipuolisesta valikoimasta! Meiltä löydät uudet tennarit miehille edullisesti! Nopea, edullinen toimitus ja ilmainen palautus. Autamme myös mielellämme valinnassa esimerkiksi verkkokauppamme chatissa!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen