Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten sandaalit

Kevään saapuessa alkavat myös miesten sandaalit täyttää kauppojen hyllyjä ja kaupunkien katukuvaa! Mikäpä olisikaan varmempi kesän merkki kuin se, kun sandaalit voi vetää ensimmäistä kertaa jalkaan! Kenkäliikkeen mallistosta löydät sandaalit ja pistokkaat moneen eri tyyliin ja käyttötarkoitukseen.

fly-flot-aamutossu-miehille-1

SKU: 1085
Fly Flot aamutossut huopaa. Päällistä voi säätää soljella. Anatominen muotoilu ja tilava lesti. Ihana lahjaidea.
49,00 

SKU: 3193
Fly Flot pistokkaat kesäkaduille ja työkäyttöön. Hyvin muotoiltu sisäpohja sekä Anti-Shok vaimennus.
69,00 

SKU: 3192
Fly Flot sandaalit kesäkaduille tai työkäyttöön. Vaimennettu Anti-Shok sisäpohja.
75,00 
tyokengat-flyflot-umpikarki-musta-2

SKU: 1082
Työkengät Flyflot mustaa nahkaa. Koot 41-47. Kääntyvä takaremmi ja pitävä ulkopohja esim. ravintolatyöhön.
89,00 

SKU: 4070
Pistokkaat sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 

SKU: 4071
Sandaalit sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 

SKU: 3105
Miesten sandaalit Inblu pistokkaat umpikärki musta. Päällinen säätyy soljella. Pituus vastaaa kokoaan, ota yleisimmin käyttämäsi koko.
39,00 
inblu-sandaalit-naisten-irroitettavat-pohjallsiet-musta-1

SKU: 1315
Naisten sandaalit Inblu. Edullinen sandaali arkikäyttöön. Hyvä säätövarat sekä irroitettavat pohjalliset. Pituuden puolesta ota yksi koko yleisimmin käyttämääsi kokoa pienempi koko.
39,00 
erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
erikoiskenka-aladin-bodowell-musta-1

SKU: 1130
PodoWell Aladin on CE- turvamerkitty lääkinnällinen laite luokka 1 . Mahdollistaa mm. jalkatukien käytön. Myös omat tukipohjalliset mahtuvat paremmin.
89,00 
podowell-arian-laaja-lesti-musta-1

SKU: 1111
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
ARRY-5-1

SKU: 1114
Podowell Arry on helppo pukea ja toimiikin hyvin esim. laitosjalkineena, kotikenkänä tai kesäsandaalina haasteellisille jaloille. Konepestävä.
79,00 
-50%
remonte-sandaalit-joustava-13

SKU: 1212
Rieker-Remonte KnitUp sandaalit sinulle, joka ei halua sitoa nauhoja tai pistää kiinni remmejä.
42,50 

SKU: 4068
Mukavat pistokkaat kesäkaduille sekä työkäyttöön.
89,00 

Kevyet ja ilmavat miesten sandaalit ovat käytännölliset ja niiden laajasta kirjosta voit valita sopivimmat useisiin eri käyttötarkoituksiin. Sandaalit ovat nimittäin kuumien kesäpäivien pelastus, mutta ne soveltuvat yhtä hyvin myös esimerkiksi toimistolle tai kotiin sisäkengiksi, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä!

Miesten sandaalien joukosta varmasti jokaiselle jotakin. Sporttiseen tyyliin tai lomareissuille rantakaupunkeihin sopivat loistavasti esimerkiksi varvassandaalit. Pidemmille kävelyille puolestaan tukevammat ja esimerkiksi nilkkaremmillä varustetut mokkanahkaiset miesten sandaalit ovat loistava vaihtoehto ja pitävät huolta kävelymukavuudesta myös kesäkuumalla. Kevyissä ja avonaisissa sandaaleissa myös varpaat saavat hengittää, eivätkä kengät tunnu tukalilta kovimmankaan lämpöaallon aikana, vaikka sandaaleja pitäisikin jalassaan koko päivän.

Vaikka sandaalit ja sandaletit mielletäänkin useimmiten kesäkengiksi, voi niitä kuitenkin käyttää myös ympäri vuoden. Mikäli vietät paljon aikaasi kotona, on kotikenkien käyttö enemmän kuin suositeltavaa. Talvisaikaan miesten sandaalit ja tohvelit toimivatkin loistavasti myös kotikenkinä. Myös miehet käyttävät sandaaleja paljon esimerkiksi työkenkinä sisätyössä, vuodenajasta riippumatta. Työsandaaleja valitessa kannattaa huomioida esimerkiksi kenkien helppo puhdistettavuus sekä mahdolliset tarpeet erilaisten pohjallisten suhteen. Irrotettavat pohjalliset ovat myös sandaaleissa suuri plussa!

Kenkäliikkeen valikoimasta löydät sandaalit miehille esimerkiksi Marco Tozzin tai PodoWellin monipuolisista mallistoista!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen