Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% alennuksen!

Miesten nilkkurit

Erilaiset miesten nilkkurit ovat olennainen osa tyylikästä pukeutumista, eivätkä nilkkurit mene koskaan muodista pois! Erilaisten miesten nilkkureiden valikoima on runsas ja niiden joukosta löytyykin jokaiseen tyyliin sopiva vaihtoehto. Tutustu nilkkuri valikoimaamme alta!

tilava-nilkkuri-anatole-1

SKU: 1134
Tutkitusti apua diabeetikoille. SFS-EN ISO Apuvälineluokitus. Erittäin laajalestinen nahkainen nilkkuri kolmella pitkällä tarra-säätöremmillä. Vaativille jaloille.
149,00 
podowell-artik-1

SKU: 1135
Podowell Artik on erittäin tilavalestinen ja helposti jalkaan puettava kenkä haastaville jaloille. Suunniteltu esim. diabeetikoille sekä reumaatikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-ISO 9999 Apuvälineluokitus.
159,00 
sarva-kero-w-m-nasta-musta-1

SKU: 1328
VJ Sarva Kero nastakenkä naisille ja miehille. Nauhat ja vetoketju. Heijastavaa materiaalia olevat somisteet. Pitävä ulkopohja.
149,00 
skechers-oak-canyon-bombarder-musta-1

SKU: 1106
Skechers miehille, jotka haluavat kevyet, pehmeät ja mukavat kengät päivittäiseen käyttöön. Ohuehkot huopavuorit.
109,00 
ajavat-nilkurit-miehille-tilava-lesti-lammin-musta-tarrat-vetoketju-1

SKU: 1215
Ajavat nilkkurit by Topman. Miesten lämmin ja todella tilava nilkkuri haasteellisille jaloille.
169,00 
topman-ajavat-mokkasiini-nauhat-vetoketju-villavuori-1

SKU: 1214
Ajavat nilkkurit laajalla lestillä miehille. Pehmeää nahkaa ja lämpimät vuorit. Irroitettavat pohjalliset. Kitkapohjat.
169,00 

Miesten nilkkureita on malliltaan monenlaisia ja valikoimastamme löydät varmasti nilkkurit tai saappaat eri tilanteisiin! Miesten nilkkurit voivat olla vaikkapa rennot varrelliset tennarit tai rouheammat bootsit – kuinka vain haluat!

Nilkkurit mielletään usein lähinnä kevät- ja syyskausien kengiksi. Nilkkurit ovatkin parhammillaan silloin, ulkona on vielä turhan kylmä tennareille tai silloin, kun ilma on turhan lämmin paksuvuorisille talvisaappaille. Nilkkurit ovat kuitenkin vakiinnuttaneet paikkansa myös kesäpukeutumisessa ja esimerkiksi  cowboyhenkiset nilkkurit tuovat särmää vaikkapa festaripukeutumiseeen!

Nilkkurit ja saapikkaat sopivat loistavasti arkikäyttöön, töihin ja ulkoiluun, sillä eri mallien laajasta kirjosta sopivat nilkkurit eri tilanteisiin on helppo löytää. Arkena varrelliset tennarit tai suuren suosion saavuttaneet Chelsea bootsit soveltuvat hyvin lukuisien eri asujen kanssa, kun taas esimerkiksi töihin klassiset nahkanilkkurit voivat olla juuri se oikea vaihtoehto.

Valitse nilkkurit tyyliisi sopivasti, jotta tunnet olosi itsevarmaksi ja mukavaksi! Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa jo tänään.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista tilauksestasi -5% alennuksen