Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten juhlakengät

Miesten juhlakengät ovat useimmiten klassiset pukukengät, joita on käytetty osana miesten juhlapukeutumista kautta aikojen! Parhaat miesten kengät juhliin löydät Kenkäliikkeen laajasta valikoimasta edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella!

miesten-laajalestiset-juhlakengaet-ilves-musta-7

SKU: 3010
Laajalestiset juhlakengät venykkeillä ja nauhoilla. Säädä nauhat sopiviksi, niin saat kengät venykkeiden ansiosta jalkaan ilman nauhojen aukaisua.
119,00 
miesten-laajalestiset-kavelykengat-ilves-musta-1

SKU: 3009
Ilves kävelykengät sopivat tilaa vaativiin jalkoihin. Ota se koko, mitä yleisimmin käytät.
89,00 

SKU: 3159
Helposti jalkaan laitettavat kävelykengät nahkaa. Laaja XXL lesti.
119,00 

SKU: 3017
Miesten tyylikkäät pukukengät juhliin tai vaikka työkengäksi.
149,00 
topman-miesten-juhlakengat-punainen-1

SKU: 1294
Topman kotimaiset juhlakengät tyylikkäälle miehelle. Punainen nahkalakeri viimeistelee näyttävästi asusi.
149,00 
topman-miesten-juhlakengat-musta-1

SKU: 1187
Topman kotimaiset miesten klassiset ja tyylikkäät juhlakengät, mustaa nahkaa. Siro, mutta tilava malli, mitä voit säätää nauhoilla.
155,00 
topman-miesten-juhlakengat-xxl-musta-1

SKU: 1191
Topman miesten klassiset juhlakengät laaja lesti XXL. Mustaa nahkaa. Nauhakiinnitys.
145,00 
miesten-juhlakengat-topman-musta-1

SKU: 1230
Topman kotimaiset miesten klassiset juhlakengät, mustaa nahkaa! Upea "hiilikuitu" kuviointi ja punaiset vuorit. Nauhakiinnitys, mutta molemmissa reunoissa on venykkeet. Saat kengät jalkaan nauhoja aukaisematta, jos käytät kenkälusikkaa.
155,00 
topman-miesten-juhlakengat-oranssi-1

SKU: 3016
Miesten kotimaiset juhlakengät. Upea oranssi lakerinahka. Kumipohja kestää käyttöä.
149,00 
topman-miesten-juhlakengat-ruskea-1

SKU: 1188
Topman miesten klassiset juhlakengät, ruskeaa nahkaa. Nauhoituksen vieressä joustavuutta antavat venykkeet, joiden ansiosta saat kengät jalkaan myös nauhoja avaamatta. Käytä siinä tapauksessa kenkälusikkaa.
145,00 
juhlakengat-miehille-topman-punainen-lakeri-1

SKU: 1189
Topman kotimaiset juhlakengät tyylikkäälle miehelle. Viininpunainen nahkalakeri viimeistelee näyttävästi asusi. Klassinen malli juhliin sekä näyttävään arkipukeutumiseen.
149,00 

SKU: 4017
Upeasti kimaltavat miesten lakerinahkaiset juhlakengät. Väri on luonnossa hiukan tummempi kuin kuvassa.
159,00 
topman-miesten-juhlakengat-xxl-musta-nauhaton-1

SKU: 1190
Topman miesten juhlakengät laaja lesti XXL. Mustaa nahkaa. Nauhaton, venykkeet reunoissa. Klassinen perusmalli tilaa vaativaan jalkaan.
139,00 

SKU: 3156
Miesten klassiset pukukengät kiiltävästä lakerinahasta.
139,00 

Kengät viimeistelevät miestenkin juhlapukeutumisen, ja kaikilla meillä on varmasti jonkinlainen mielikuva millaiset miesten juhlakengät ovat. Nahkaa, selkeitä muotoja ja todennäköisesti nauhakiinnitys. Myös miehille juhlakenkien joukosta löytyy kuitenkin erilaisia malleja ja värejä, joilla täydentää asun kuin asun!

Jokaiselta mieheltä olisi hyvä löytyä ainakin yhdet siistimmät kengät, jotka soveltuvat loistavasti osaksi miesten juhlapukeutumista, olipa kyse sitten firman pikkujouluista tai vaikkapa hääjuhlasta. Esimerkiksi mustat nahkakengät ohuilla nauhoilla ovat loistavat miesten juhlakengät ja sopivat ehdottomasti molempiin tilaisuuksiin!

Jos kuitenkin kaipaat jotakin erilaista, voit kokeilla valita perinteisen mustan värin sijaan esimerkiksi tyylikästä konjakin ruskeaa, tai valita kengät mokka- tai kiiltonahkaisina! Voit valita miesten kengät juhliin myös rennossa, loafer-tyylisestä mallissa, mikäli se tuntuu sinusta hyvältä. Esimerkiksi rennot, ruskeat nahkaloaferit sopivat upeasti kesäjuhliin!

Muista kuitenkin ulkonäön lisäksi panostaa juhlakenkien mukavuuteen! Juhlissa usein seistään paljon, joten on äärimmäisen tärkeää, että kengät istuvat hyvin. Jos miesten juhlakengät hiertävät tai puristavat jo ostaessa, kannattaa ne mieluummin jättää kauppaan ja siirtää katseet toisiin vaihtoehtoihin. Myös miesten juhlakenkiin on tarvittaessa mahdollista lisätä pohjallinen mukavuuden varmistamiseksi.

Tutustu Kenkäliikkeen valikoimaan ja löydä itsellesi uudet suosikkikengät! Meiltä löydät juhlakengät miehille myös erikoislesteillä ja tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa mielellään valinnassa!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen