Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten isot kenkäkoot 47-50

Kenkäliikkeestä löydät myös miesten isot kenkäkoot 47-50 useilta eri merkeiltä! Tähän tuoteryhmään on koottu kaikki miesten kengät, joita on saatavilla myös koossa 47-50. Haluamme tarjota mahdollisimman laajan valikoiman myös miesten isoja kenkäkokoja, ja otammekin mielellämme vinkkejä vastaan merkeistä, jotka tarjoavat miesten kengistä kokoja 47-50!

UUTUUS!

SKU: 1495
Todella laajalestinen nilkkurit Grip-pitopohjalla. Rintavuutta voi nauhoilla säädellä, sivussa vetoketju.
125,00 
UUTUUS!

SKU: 1494
Tilavalestiset nilkkurit, jossa molemilla puolin vetoketjut. Pitävä pohja.
119,00 
UUTUUS!

SKU: 1496
Ilves nilkkurit koot 40-48, pehmeää nahkaa ja lämpimät vuorit! Tilava XXL lesti!
129,00 
erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
erikoiskenka-aladin-bodowell-musta-1

SKU: 1130
PodoWell Aladin on CE- turvamerkitty lääkinnällinen laite luokka 1 . Mahdollistaa mm. jalkatukien käytön. Myös omat tukipohjalliset mahtuvat paremmin.
89,00 
tilava-nilkkuri-anatole-1

SKU: 1134
Tutkitusti apua diabeetikoille. SFS-EN ISO Apuvälineluokitus. Erittäin laajalestinen nahkainen nilkkuri kolmella pitkällä tarra-säätöremmillä. Vaativille jaloille.
159,00 
podowell-aquitainen-laaja-lesti-musta-diabeteskenka-1

SKU: 1125
Kävelykengät koot 36-48. CE-merkitty ortopedinen jalkine, mikä on apuvälineluokiteltu. Lääkinnälinen laite luokka 1.
135,00 
erikoisjalkine-bodowell-sininen-1

SKU: 1131
Erikoisjalkine haasteellisille jaloille. Konepestävät. Laajat tarrasäädöt.
69,00 

SKU: 3156
Miesten klassiset pukukengät kiiltävästä lakerinahasta.
139,00 
UUTUUS!

SKU: 1569
Talvikas by Topman on eräjalkineeksi suunniteltu saapas hiihtorantilla.
189,00 

Keskimääräistä suurempi jalan koko voi joskus aiheuttaa päänvaivaa, sillä miesten isot kenkäkoot eivät ole välttämättä niin helposti saatavilla. Kun omasta tyylistä ei haluta tinkiä, voi sopivien kenkien löytäminen olla välillä haastavaa. Onneksi tehtävä ei ole kuitenkaan mahdoton, vaan meiltä löydät myös miesten isot kenkäkoot!

Pysy tyylillesi uskollisena ja valitse kengät, joista oikeasti pidät! Miesten isoja kenkäkokoja löytyy nykyään lähes kaikenlaisista kengistä, joten älä tyydy kakkosvaihtoehtoihin. Me tarjoamme myös suuria kokoja lukuisissa eri malleissa ja väreissä monilta eri merkeiltä, joten meiltä löydät varmasti tarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Isoja kenkäkokoja miehille löydät nykyään niin mukavista kävelykengistä, tyylikkäistä juhlakengistä, rouheista bootseista kuin sandaaleistakin. Meiltä löydät miesten isot kengät jokaiseen käyttötarkoitukseen, joten älä anna keskimääräistä suuremman kenkäkoon rajoittaa valintaasi, vaan tutustu Kenkäliikkeen miesten isojen kenkäkokojen laajaan valikoimaan.

Kenkäliike tarjoaa edulliset hinnat ja nopean toimituksen! Autamme mielellämme myös kenkien valinnassa esimerkiksi verkkokauppamme chatissa!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen