Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten erikoislestiset kengät

Miesten erikoislestiset kengät löydät Kenkäliikkeestä! Meillä on laaja valikoima kenkiä myös miesten tilaa vaativille jaloille! Toimitamme mielellämme kenkiä myös hoitokoteihin esimerkiksi maksusitoumusta vastaan. Meillä on paras mallisto kenkiä ongelmajaloille – tutustu miesten erikoislestisiin kenkiin verkkokaupassamme!

SKU: 1485
Ortopedinen kävelykenkä erittäin laajalla lestillä!
149,00 
miesten-laajalestiset-juhlakengaet-ilves-musta-7

SKU: 3010
Laajalestiset juhlakengät venykkeillä ja nauhoilla. Säädä nauhat sopiviksi, niin saat kengät venykkeiden ansiosta jalkaan ilman nauhojen aukaisua.
119,00 

SKU: 3159
Helposti jalkaan laitettavat kävelykengät nahkaa. Laaja XXL lesti.
119,00 
ilves-xxl-lesti-kavelykengat-miehille-musta-pehmea-nappanahka-5

SKU: 1200
Ilves XXL lestiset kävelykengät miehille. Mustaa nappanahkaa ja irroitettavat pohjalliset. Tarrakiinnitys.
99,00 
naisten-laajalestiset-kavelykengat-tarra-musta-ilves-5

SKU: 3011
Ilves laajalestisen kävelykengän päällinen aukeaa todella alas. Jos nilkan taipuvuuden kanssa on ongelmaa, näihin pääset suorin jaloin "hyppäämään".
119,00 
erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
erikoiskenka-aladin-bodowell-musta-1

SKU: 1130
PodoWell Aladin on CE- turvamerkitty lääkinnällinen laite luokka 1 . Mahdollistaa mm. jalkatukien käytön. Myös omat tukipohjalliset mahtuvat paremmin.
89,00 
kenkae-kipsi-turvonnut-jalka-musta-podowell-1-2

SKU: 1110
Podowell Altitude on kenkä sinulle, jolla on todella turvoksissa jalat, käytät jalkatukea tai jalkasi on kevyt kipsi. Todella haasteelisille jaloille.
95,00 
tilava-nilkkuri-anatole-1

SKU: 1134
Tutkitusti apua diabeetikoille. SFS-EN ISO Apuvälineluokitus. Erittäin laajalestinen nahkainen nilkkuri kolmella pitkällä tarra-säätöremmillä. Vaativille jaloille.
159,00 
podowell-aquitainen-laaja-lesti-musta-diabeteskenka-1

SKU: 1125
Kävelykengät koot 36-48. CE-merkitty ortopedinen jalkine, mikä on apuvälineluokiteltu. Lääkinnälinen laite luokka 1.
135,00 
podowell-arian-laaja-lesti-musta-1

SKU: 1111
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
ARRY-5-1

SKU: 1114
Podowell Arry on helppo pukea ja toimiikin hyvin esim. laitosjalkineena, kotikenkänä tai kesäsandaalina haasteellisille jaloille. Konepestävä.
79,00 
podowell-artik-1

SKU: 1135
Podowell Artik on erittäin tilavalestinen ja helposti jalkaan puettava kenkä haastaville jaloille. Suunniteltu esim. diabeetikoille sekä reumaatikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-ISO 9999 Apuvälineluokitus.
179,00 
baladin-musta

SKU: 1116
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
erikoisjalkine-bodowell-sininen-1

SKU: 1131
Erikoisjalkine haasteellisille jaloille. Konepestävät. Laajat tarrasäädöt.
69,00 
podowell-paoli-laaja-lesti-musta-1

SKU: 1132
Podowell Paoli miesten erityisjalkineet tilaa vaativille jaloille. CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. SFS-EN ISO 9999 apuvälineluokitus.
119,00 
podowell-patrick-stretch-kavelykengat-musta-joustava-irroitettavat-pohjalliset-1

SKU: 1136
Podowell Patrick on erittäin joustavasta ja ilmavasta materiaalista tehty kävelykenkä haasteellisille jaloille. Tarrasäätö.
95,00 
podowell-verano-tilava-lesti-sininen-7

SKU: 3018
Yleisterapeuttinen jalkine esim. reumaatikoille ja diabeetikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. Kevyt, yksi kenkä painaa n. 250g.
109,00 

SKU: 3117
Erittäin pehmeästä nahasta valmistetut tilavalestiset kävelykengät miehille.
159,00 
ajavat-nilkurit-miehille-tilava-lesti-lammin-musta-tarrat-vetoketju-1

SKU: 1215
Ajavat nilkkurit by Topman. Miesten lämmin ja todella tilava nilkkuri haasteellisille jaloille.
169,00 
topman-ajavat-mokkasiini-nauhat-vetoketju-villavuori-1

SKU: 1214
Ajavat nilkkurit laajalla lestillä miehille. Pehmeää nahkaa ja lämpimät vuorit. Irroitettavat pohjalliset. Kitkapohjat.
169,00 
ajavat-miesten-mokkasiinit-kavelykengat-tilavat-1

SKU: 1192
Topman Ajavat miesten mokkasiinit mustaa nahkaa. Laaja lesti ja helppo laittaa jalkaan.
119,00 

Vaivasenluut, vasaravarpaat ja leikkausten jälkitilat johtavat joskus siihen, että erikoistilaville kengille tulee tarvetta. Runsaasti tilaa vaativat jalat voivat joskus olla haasteelliset. Ikä, sairaudet tai onnettomuudet voivat tehdä jaloistasi niin kipeät, etteivät normaalilestiset kengät enää sovi jalkoihisi ja tällöin leveälestiset kengät voivat olla pelastus juuri sinulle!

Liian ahtaat kengät puristavat, tuntuvat epämukavilta ja voivat pidemmän päälle aiheuttaa runsaasti erilaisia jalkaongelmia. Tästä syystä on aina tärkeää valita kengät, jotka istuvat hyvin juuri sinun jalkaasi. Huomioithan, että kengän koon lisäksi myös lestin leveys sekä sen korkeus vaikuttavat kenkien istuvuuteen. Miesten erikoislestiset kengät löydät meiltä useissa eri malleissa ja joukosta löytyy varmasti jokaiseen jalkaan sopiva vaihtoehto.

Lestin leveydellä tarkoitetaan kengän leveyttä, eli sitä, kuinka paljon tilaa kengässä on jaloille. Kengissä lestin leveys ilmoitetaan kirjaimilla aakkosjärjestyksessä kapeimmasta leveimpään. Esimerkiksi normaalin levyisille jaloille suositellaan usein leveyttä G, kun taas K lesti on tarkoitettu erittäin leveille jaloille. Meiltä löydät laajan valikoiman leveälestisiä kenkiä, joissa lestilaajuuksia on G, H, I, J ja jopa K lestiin asti. Valikoimassamme on miehille myös runsaasti suuria kokoja kuten 47-50 useilta eri merkeiltä!

Valikoimassamme on runsaasti miesten erikoislestisiä kenkiä moniin eri käyttötarkoituksiin – arkeen, juhlaan kuten myös esimerkiksi työkäyttöönkin! Tilaa miesten erikoislestiset kengät nyt Kenkäliikkeeltä!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen