Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten bootsit ja saappaat

Kenkäliikkeen valikoimasta löydät miesten bootsit ja saappaat useilta eri merkeiltä! Erilaiset miesten korkevartisemmat kengät sopivat ympärivuotiseen käyttöön ja niillä on helppo säväyttää tai tuoda rouheutta arkisiinkin asukokonaisuuksiin!

UUTUUS!

SKU: 1539
Kuoma Ricky talvisaapas sopii hyvin metsäretkille, pihatöihin tai muuhun vapaa-ajan käyttöön. Saappaat ovat vedenpitävät, joten pieni loska ei haittaa menoa!
99,00 
UUTUUS!

SKU: 1569
Talvikas by Topman on eräjalkineeksi suunniteltu saapas hiihtorantilla.
189,00 
talvikas-topman-naistensaappaat-miestensaappaat-1

SKU: 1262
Talvikas by Topman on eräjalkineeksi suunniteltu saapas ilman hiihtoranttia.
179,00 
UUTUUS!

SKU: 1509
Topman Trek- maihareissa on memory foam- pohjallinen, kitkapohja sekä Porelle- kalvo. Jalkasi pysyvät kuivina.
199,00 

Miesten bootsi- ja saapasvalikoimaan kuuluvat ehdottomasti niin nauhalliset kuin nauhattomat nilkkurit, rouheat rock-henkiset bootsit tai vaikkapa niin ikään trendikkäät chelsea-nilkkurit. Monipuolisesta miesten bootsien ja saappaiden valikoimasta onkin helppo löytää oikeanlaiset kengät kaikkiin tyyleihin ja kaiken ikäisille miehille.

Parhaimmillaan miesten saappaat ja bootsit mielletään syys- ja talvikengiksi. Useimmista malleista löytyvä tukeva pohja antaa hyvin pitoa ja hieman korkeampi varsi suojaa jalkoja tehokkaasti kylmältä ja märältä. Miesten bootsit ja saappaat ovat kuitenkin omiaan myös ympärivuotiseen käyttöön, sillä niitä on saatavilla useissa eri materiaaleissa. Vaikka niiden joukosta löytyy myös talven pakkasiin tehtyjä versioita, on esimerkiksi nahkaiset bootsit oiva valinta tuomaan särmää myös kesäiseen asukokonaisuuteen.

Nahka on materiaalina aina varma valinta ja sen käyttöikä on oikein huollettuna erittäin pitkä, joten nahkaiset miesten saappaat tai nilkkurit valitessasi voit olla huoletta. Suosittuja materiaaleja ovat myös tyylikäs ja pehmeä mokkanahka, mutta myös vedenpitävät kuorikengät ovat loistava valinta erityisesti Suomen ilmastoa ajatellen. Muistathan huoltaa myös kenkiäsi oikein – näin säilytät kenkiesi elinvoimaisuuden ja niistä on huomattavasti pidempään iloa!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen