Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Miesten aamutossut

Miesten aamutossut löydät Kenkäliikkeeltä myös isoissa koissa ja erikoislesteillä. Tutustu Kenkäliikkeen aamutossujen valikoimaan täältä ja tilaa omien kotipäiviesi pelastajat!

fly-flot-aamutossu-miehille-1

SKU: 1085
Fly Flot aamutossut huopaa. Päällistä voi säätää soljella. Anatominen muotoilu ja tilava lesti. Ihana lahjaidea.
49,00 
liukuestetossut-kotimainen-naisille-miehille-3

SKU: 1123
Liukuestetossut naisille ja miehille. Konepestävät, tilavat ja lämpimät. Koot 34-50. Sininen.
18,90 
-30%
aamutossu-nahkapohjat-musta-miehille-1

SKU: 1240
Aamutossut nahkaa miehille. Myös ulkopohja nahkaa eli ei kopise kerrostalossa. Helposti jalkaan sujautettava kevyt malli.
41,30 
erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
ARRY-5-1

SKU: 1114
Podowell Arry on helppo pukea ja toimiikin hyvin esim. laitosjalkineena, kotikenkänä tai kesäsandaalina haasteellisille jaloille. Konepestävä.
79,00 
baladin-musta

SKU: 1116
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
erikoisjalkine-bodowell-sininen-1

SKU: 1131
Erikoisjalkine haasteellisille jaloille. Konepestävät. Laajat tarrasäädöt.
69,00 

Mielestämme kaikkien tulisi omistaa aamutossut ikään tai sukupuoleen katsomatta! Erilaiset aamu- ja kotitossut tekevät kotona oleskelusta erityisen mukavaa, eikä esimerkiksi talvisin kylmä lattia tunnu lainkaan epämiellyttävältä! Kovalla pohjalla varustetut aamutossut soveltuvat myös nopeaan ulkoiluun, kuten esimerkiksi postilaatikolla käyntiin tai roskien vientiin, eikä tällöin ole välttämättä tarvetta vaihtaa jalkaan ulkokenkiä lainkaan.

Erimallisten aamutossujen valikoima on valtava! Aamu- ja kotitossut voivat olla niin sandaalit, pistokkaat tai vaikkapa jalkaan sujautettavat huopakengät. Monet aamutossut on myös varusteltu miellyttävän tuntuisella, pehmeällä sisuksella joka myös pitää jalat lämpimänä vaikkei sukkia olisikaan. Hyvät aamutossut kulkevat mukanasi myös tarvittaessa esimerkiksi reissuilla!

Aamutossut ovat myös loistava lahjaidea. Esimerkiksi jouluisin koti- ja aamutossujen suosio on suurimmillaan, kun ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja ulkona paukkuu pakkanen. Miesten aamutossut ovat myös isänpäivän klassikkolahja!

Kenkäliikkeestä löydät edulliset ja monikäyttöiset miesten aamutossut jotka sopivat juuri sinulle. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa itsellesi tai ilahduta jota kuta läheisistäsi!

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen